Joulun aikaa, joulun taikaa

Voit kuunnella blogikirjoituksen tästä:

Onko joululahjat ostettu? Onko tonttuovi paikallaan? Ruokalista tehty? Lantut kuorittu? Kukka-asetelmat askarreltu? Uudet sukat kudottu? Kuusi haettu metsästä? … Vai mikä on sinun jouluperinteesi? Pimeään aikaan keho kaipaa rauhaa ja hitaampaa tempoa, mutta vauhti monella meistä vaan kiihtyy joulua kohden.

Pysähdy.

Pysähdy hetkeksi miettimään, mikä sinulle tekee joulun? Kuinka paljon omasta joulunvietostasi periytyy suvulta? Ne perinteet, jotka ovat sinullekin arvokkaita, toki kannattaa säästää, mutta monilla meistä jouluun(kin) liittyy paljon uskomuksia: Näin on aina tehty, eli näin täytyy tehdä. Maailma muuttuu kuitenkin jatkuvasti ympärillämme ja eri elämäntilanteetkin asettavat perinteet uuteen perspektiiviin. Mitä jos kerääntyisitte joulunviettoporukallanne yhteen ennen joulua listaamaan asiat, jotka itse kullekin ovat jouluna tärkeitä. Asiat, joita ei listattu, voi jättää suosiolla tekemättä. Kuulostaako mahdolliselta? Ja jos vietät joulua yksin tunnelmoiden, tee siitä juuri sinun näköisesi. Mistä on juuri sinun joulusi tehty?

Me Elämyspuulla siirrymme kiitollisina kaikista syksyn kohtaamisista vähitellen joulun lahjakorttien postituksista uuden vuoden suunnittelun pariin ja sitä myötä rauhoitamme toimintamme joulun ajaksi. MUTTA… teidän rakkaiden asiakkaidemme toiveesta perjantai-iltojen äänimaljarentoutukset säilyvät omalla paikallaan myös koko joulukuun ajan. Tuntia vain on pidennetty! Eli 45 minuutin sijaan pääset nyt rentoutumaan koko 60 minuutin ajaksi. Hinta luonnollisesti pysyy samana: 15€/kerta. Varaukset: 

Leppoisaa ja rakkauden täytteistä joulun aikaa,

Hanna ja Jonna

Kirjoitettu Joulukuussa 2019

Comments are closed.