GET AWAY-PÄIVÄT

Kaipaatko irtiottoa arjesta ja helpotusta stressiin? Nyt se on täällä, nimittäin hyvinvointikiertue, jossa valloitamme Turun, Helsingin ja Joensuun! Tule mukaan nauttimaan rennosta ja uudistavasta päivästä kanssamme luonnon äärelle. Päivän aikana paitsi rentoudut ja löydät uudelleen sisäisen voimasi, saat myös työkaluja, joilla tämä olo kestää pitkälle eteenpäin. Tule ottamaan aikaa itsellesi.

Tämä kyseinen hyvinvointipäivä keskittyy pysähtymisen lisäksi oman itsensä kuunteluun. Päivä on osallistava niin valmennuksien, kuin erilaisten aktiviteettienkin osalta.  Teemme erilaisia rentoutusharjoituksia, sekä valmennuksellisia osuuksia, joiden avulla pääset oman itsesi äärelle turvallisesti ja juuri sen verran, kuin sinusta tuntuu hyvältä.  Päivän aikana laitamme myös kehon liikkeelle, joten varaathan mukaasi myös ulkoiluun sopivat treenivaatteet! Huolehdimme sinusta koko päivän. Lipun hintaan kuuluu koko päivän ruokatarjoilu sisältäen kaksi välipalaa ja runsaan lounaan. Kaikki ruokamme ovat gluteenittomia ja maidottomia. Saat päivän jälkeen mukaasi myös ihastuttavan gift bagin, joka ilahduttaa sinua vielä pitkään kotona! (arvo n. 100 e). Mukaan on hyvä varata oma juomapullo, lämmintä vaatetta ulkoilua varten, sekä rennot sisävaatteet. Turun hyvinvointipäivään muista varata mukaasi myös pyyhkeen, sekä uimapuvun.  Päivä alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 19.00. Olet lämpimästi tervetullut kanssamme tähän ihanaan päivään, joka on vain sinua varten.

Osta lippusi pian, sillä paikkoja rajoitetusti!

Turku

Get Away -päivä Turun saaristossa, Saunarantissa 12.10 2019

Klo 10.00-19.00 Saunarantti, Kalastavan kissan kuja 9, 21600 Parainen.

Turun saaristo lukeutuu maamme upeimpiin luontokohteisiin ja on aivan erityislaatuinen paikka keskittyä omaan hyvinvointiin. Upeat maisemat ja saunarantin savusauna paljuineen viimeistelee tämän voimaannuttavan kokemuksen.

Päivän sisältö:

 • Eevin energiaa ja tiimihenkeä nostattava seikkailurata aloittaa päivän.
 • Annajoogaa tulee pitämään meille joogatunnin jolle ensikertalaisenkin on helppo osallistua.
 • Luento ajatus taidoista. Tällä luennolla saat oivalluksia siihen, miten suuri merkitys omalla ajattelulla on, ja miten sitä voi kehittää niin, että se tukee omia tavoitteitasi ja tuo arkeesi keveyttä ja iloa.
 • Edellisen luennon kaikki ajatukset laitetaan valmennuksellisin keinoin prosessiin ja muutetaan ne konkreettisiksi työkaluiksi omaan arkeen. Lisää voimavaroja ja energiaa omaan jaksamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen!
 • Äänimaljarentoutus ja savusauna paljun kera viimeistelee tämän ihanan hemmottelupäivän.
 • Tämän lisäksi terveellinen ja maittava lounas, herkullisia välipaloja unohtamatta.
 • Päivässä mukana mm. Puhdistamo, Hohde kosmetiikka, HarmoniaKSM66 , Evoke, Urtekram ja Vihannespörssi.

LIPUT 139 e

klo 10.00-19.00 (sauna + paljut klo 17-19)

Osta lippusi heti, sillä paikkoja rajoitetusti!

Joensuu

Get Away -päivä 16.11 2019  Joensuu, Linnunniemen kartano

Linnunniementie 4, 80110 Joensuu

Linnunniemen kartanon upeat puitteet on henkeäsalpaavan kauniit. Täällä on hyvä pysähtyä ja ottaa aikaa itselle.

Päivän sisältö:

 • Päivä alkaa Eevin seikkailuradalla jossa nostetaan energiatasot ja tiimihenki.
 • Luennoidaan ajatus taidoista. Tällä luennolla saat oivalluksia siihen, miten suuri merkitys omalla ajattelulla on, ja miten sitä voi kehittää niin, että se tukee omia tavoitteitasi.

 • Edellisen luennon kaikki ajatukset laitetaan valmennuksellisin keinoin prosessiin ja muutetaan ne konkreettisiksi työkaluiksi omaan arkeen. Lisää voimavaroja ja energiaa omaan jaksamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen!

 • Löydä sisäinen naiseus! -tunnilla tanssistudio Dream tulee vetämään meille upean salsatunnin. Tämä tunti on aloittelijoille, ja tarkoitus on vain päästää irti ja kokeilla salsan naisellista rytmiä.
 • Eevin unelmapajassa rakennellaan suuria ja pieniä unelmia, ehkä jopa tavoitteiksi.
 • Päivä päättyy äänimaljarentoutukseen ja tällä tunnilla saat pysähtyä käsin taottujen äänimaljojen saattelemana. Pääset lepäämään omaan tilaasi turvallisesti joogamatolle viltin alle ja antamaan mielesi ja kehosi rentoutua sointukylvyssä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Ihana tapa päätellä tämä Get Away päivä.
 • Päivässä mukana mm. Puhdistamo, Hohde kosmetiikka, HarmoniaKSM66, Evoke , Tanssistudio Dream, Urtekram ja Vihannespörssi.

LIPUT 139 e

Helsinki

Get Away -päivä Helsinki 30.11 2019, Keravan kartano (Kivisillantie 12, 04200 Kerava)

Elämyspuun hyvinvointikiertueen kysytyin paikka! Keravan kartanon tiluksilla kelpaa pysähtyä oman itsensä äärelle ja päivästäsi saat mukaan varmasti lisää energiaa ja oivalluksia.

Päivän sisältö:

 • Päivä alkaa Eevin seikkailuradalla jossa nostetaan niin energiatasoja kuin tiimihenkeä.
 • Luennoidaan ajatus taidoista ja tällä luennolla saat oivalluksia siihen, miten suuri merkitys omalla ajattelulla on, ja miten sitä voi kehittää niin, että se tukee omia tavoitteitasi ja tuo arkeesi keveyttä ja iloa
 • Edellisen luennon kaikki ajatukset laitetaan valmennuksellisin keinoin prosessiin ja muutetaan ne konkreettisiksi työkaluiksi omaan arkeen. Lisää voimavaroja ja energiaa omaan jaksamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen!

 • Äänimaljarentoutuksella lopetellaan, mutta väliin mahtuu vielä muutama yllätys jotka voit kokea vain Helsingin Get Away päivässä!
 • Päivässä mukana mm. Puhdistamo, Hohde kosmetiikka, HarmoniaKSM66, Evoke, Urtekram ja Vihannespörssi.

LIPUT 139 e

klo 10.00-18.00

Osta lippusi pian, sillä paikkoja rajoitetusti!