GET AWAY-PÄIVÄT

Get Away päivät jatkuu taas tänä vuonna!

Tänä vuonna teemme vain kolme Get Awayta, joten varaa paikkasi pian että pääset mukaan! Tule mukaan Turkuun, Helsinkiin ja Tampereelle nauttimaan rennosta ja uudistavasta päivästä kanssamme. Päivän aikana paitsi rentoudut ja löydät uudelleen sisäisen voimasi, saat myös työkaluja, joilla tämä olo kestää pitkälle eteenpäin. Tule ottamaan aikaa itsellesi. Lisätietoja päivitetään ihan pian!

Tampere

Get Away -päivä Tampereella 4.4.2020

Olemme valloittaneet kaupunkeja ympäri Suomea ja tuomme nyt Tampereelle täysin ainutlaatuisen Get Away-päivän! Uuden kiertueen teemana on löytää oma sisäinen palo ja potentiaali, sekä valjastaa sen voima omaan elämääsi. Päivä tarjoaa pysähtymisen ja oman ajan lisäksi runsaasti hyvinvointia kotiin vietäväksi. Päivän aikana energisoimme kehoa liikkuen ja vastapainona rentoudumme täysin koko kehoa palauttavan äänimaljarentoutuksen parissa. Nautimme yhdessä terveellistä välipalaa, sekä teemme erilaisia valmennuksellisia, ohjattuja harjoituksia parantaaksemme itsetuntemusta, sekä saavuttaaksemme lisää itsevarmuutta ja onnellisuutta omassa elämässämme! Tule nauttimaan upean energisoivasta ja lempeästä seurasta, josta saat varmasti uusia oivalluksia ja energiaa arkeen viemiseksi.

Paikkoja rajoitetusti joten osta lippusi nyt heti!

LIPUT: 119€

Turku

Get Away -päivä Turku 21.5.2020

Villa Järvelä, Järveläntie 133, 20540 Turku

Klo 11.00-16.00

Olemme valloittaneet kaupunkeja ympäri Suomea ja tulemme jälleen Turkuun Villa Järvelän upeaan miljööseen! Jokainen GET AWAY päivä on erilainen, joten olet lämpimästi tervetullut uutena, tai vanhana asiakkaanamme. Päivä tarjoaa pysähtymisen ja oman ajan lisäksi runsaasti hyvinvointia kotiin vietäväksi. Päivän aikana energisoimme kehoa liikkuen ja vastapainona rentoudumme täysin koko kehoa palauttavan äänimaljarentoutuksen parissa. Nautimme yhdessä terveellistä lounasta, sekä välipalaa. Teemme erilaisia valmennuksellisia, ohjattuja harjoituksia parantaaksemme itsetuntemusta, sekä saavuttaaksemme lisää itsevarmuutta ja onnellisuutta omassa elämässämme! Tule nauttimaan upean energisoivasta ja lempeästä seurasta, josta saat varmasti uusia oivalluksia ja energiaa arkeen viemiseksi. Olemme valinneet erityiseksi teemaksi sisäisen voiman!

Paikkoja rajoitetusti joten osta lippusi heti!

LIPUT: 119€

 

Helsinki

Get Away -päivä Helsinki 6.6.2020

Olemme valloittaneet kaupunkeja ympäri Suomea ja tulemme jälleen Helsinkiin! Jokainen GET AWAY päivä on erilainen, joten olet lämpimästi tervetullut uutena, tai vanhana asiakkaanamme. Päivä tarjoaa pysähtymisen ja oman ajan lisäksi runsaasti hyvinvointia kotiin vietäväksi. Päivän aikana energisoimme kehoa liikkuen ja vastapainona rentoudumme täysin koko kehoa palauttavan äänimaljarentoutuksen parissa. Nautimme yhdessä terveellistä lounasta, sekä välipalaa. Teemme erilaisia valmennuksellisia, ohjattuja harjoituksia parantaaksemme itsetuntemusta, sekä saavuttaaksemme lisää itsevarmuutta ja onnellisuutta omassa elämässämme! Tule nauttimaan upean energisoivasta ja lempeästä seurasta, josta saat varmasti uusia oivalluksia ja energiaa arkeen viemiseksi. Olemme valinneet erityiseksi teemaksi sisäisen voiman ja hiomme sisäiset timantit loistoon.

Osta paikkasi päivään heti!

LIPUT: 119€

Shopping Basket