HYVINVOINTILOMAT

Hyvinvointilomat siirretty keväälle 2021 maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi. Seuraa ilmoitteluamme nettisivuillamme ja Elämyspuun somekanavissa.

Hyvinvointiloma Kroatiaan

Ohjaaja: Rentoutusohjaaja Jonna Tähtinen

Lataudu ja uudistu Elämyspuun hyvinvointilomalla Kroatiassa!

Haluatko lomalla hellittää, oikeasti unohtaa arjen kiireet ja huolet ja samalla tuntea voimiesi palautuvan päivä päivältä? Lomalta palaat paitsi rennompana ja akut ladattuna, mukana myös repullinen hyvinvoinnin työkaluja tuliaisiksi arkeen.

Elämyspuu on elämyksellinen mielen valmennustalo, joka kutsuu sinut Kroatiaan pysähtymään oman hyvinvointisi äärelle, täysin omilla ehdoillasi. Päivittäiset aamulenkit, ohjatut rentoutus-ja mielikuvaharjoitukset sekä viikon kolme ryhmävalmennusta takaavat sen, että löydät taas kehon ja mielen yhteyden ja rennon läsnäolon.  

Tämä hyvinvointiloma on paitsi pysähtymistä, omaa aikaa ja voimien elpymistä, myös uusia oivalluksia ja rutiineita oman hyvinvointisi tueksi. 

Elämyspuun Jonna Tähtinen on koututettu rentoutusohjaaja, mielen hyvinvoinnin valmentaja ja aamumotivaattori. Jonnan intohimona on luonto, henkinen kasvu ja  hyvinvoinnin rutiinit. Jonnan lempeä ja kannustava ote tukee sinua löytämään oman hyvinvointisi avaimet turvallisessa ympäristössä.

Matkalaukussasi on kotiinpalatessa myös konkreettisia työkaluja pysähtymiseen, rentoutumiseen ja oman henkisen kasvun matkalle. Voit tutustua Jonnaan myös instagramissa.

Kaikissa lomapäivissä on hyvin myös omaa aikaa viettää saarella rentoutuen ja nauttien omasta tekemisestä. 

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu: 3.10. Helsinki 18.20 – 20.15 Pula
(sitoumuksetta) 10.10. Pula 20.55 – 00.50 (+1) Helsinki

Bussireitti: Turku – Kaarina – Helsinki
Majoitus

Valamar Isabella Island Resort 4*, Porec
https://www.valamar.com/en/hotels-porec/valamar-isabella-island-resort

Rauhallisella Sveti Nikolan saarella, aivan Porecin edustalla sijaitseva 4* lomaresortti kutsuu viettämään rauhallista ja rentouttavaa lomaa. Hotellissa ulkouima-allas, spaosasto (yli 16-vuotiaille), yksityiset uimarannat, aurinkovarjot ja -tuolit (ilmaiset), ravintoloita, baareja. Katso lomaresort tästä.

Valoisissa ja moderneissa huoneissa: WC/Kylpyhuone, tv, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, parveke, ilmastointi, ilmainen wifi

Hintaan sisältyy:
* ELÄMYSPUUN hyvinvointiohjelma * lennot * majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa * puolihoito hotellilla (aamiainen ja illallinen, ruokajuomat illallisella omakustanteisesti) * treenitilat ulkona ja sisällä, jos huono sää * ilmainen kuljetus saarelta Poreciin aikataulun mukaan * lentokenttäkuljetus kotimaassa ( Turku – Helsinki-Vantaa – Turku) * lentokenttäkuljetus kohteessa * 2 x 20 kg matkatavaraa per hlö * käsimatkatavara *

Hyvinvointiloma on nyt nopealle varaajalle tarjouksessa hintaan 1339€ ja paikkoja on vain rajoitetusti, joten varaa paikkasi pian!

Hyvinvointia sinulle!

Jos haluat ensimmäisenä tietää hyvinvointilomistamme tilaa hyvinvointikirjeemme sähköpostiisi jo tänään! Saat paljon vinkkejä arjessa jaksamiseen ja oman hyvinvoinnin lisäämiseen!