Mindfulness arjessa - kohti iloa, keveyttä ja onnistumisia 

Meneekö arki oravanpyörässä suorittaessa? Kaikki on ehkä ihan hyvin ja kivasti, mutta kaipaat elämään lisää keveyttä ja iloa. Tunnetko riittämättömyyttä? Saatko itsesi kiinni siitä, että sisäinen puheesi on ankara ja tuomitseva, vaikka haluaisit sen kannustavan sinua eteenpäin?

Olet ehkä törmännyt mindfulness-käsitteeseen ja -filosofiaan useastikin, muttet olet ehtinyt perehtymään siihen tarkemmin tai löytänyt itsellesi sopivaa, riittävän käytännönläheistä tapaa ottaa se osaksi arkea. Päivittäiset muodolliset harjoitukset eivät vain yksinkertaisesti mahdu arkeesi.

Kuulostaa tutulta myös meillä Elämyspuussa! Omien kokemustemme ja asiakaspalautteen innoittamana olemme rakentaneet 8 viikon kurssin, jonka avulla löydät juuri sinulle sopivan tavan:

 • Saada lisää iloa, keveyttä, rentoutta ja onnistumisia arkeesi
 • Saada lisää myötätuntoa ja armeliaisuutta itseäsi ja muita kohtaan
 • Laskea stressitasoa ja lisätä resilienssiä
 • Parantaa ihmissuhdetaitoja
 • Parantaa keskittymiskykyä ja unta

Kurssi sisältää:

 • 4 mindfulness-workshoppia 18.1., 1.2., 29.2., Elämyspuun inspiroivissa tiloissa Turun Kalastajankadulla (2h/kerta). Koko kurssin samana pysyvän pienryhmän tuki auttaa sinua polullasi.
 • 6 erilaista videoitua mindfulness-harjoitusta, joiden avulla pääset kokeilemaan erilaisia tekniikoita ja löytämään oman tapasi hyväksyvään läsnäoloon
 • Valmentajan viikoittaiset ohjeet ja vinkit oman harjoituksen ottamiseen mukaan arkeen.
 • Työkirjan, jonka kirjalliset ohjeet ja vinkit, teoria ja halutessasi myös oma oppimispäiväkirjasi tukevat sinua oman mindfulness-polkusi löytämisessä sekä kurssin aikana että sen jälkeen
 • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat sekä valmentajan että kurssilaisten tuen koko kurssin ajan. Ryhmä mahdollistaa myös kurssilaisten yhteydenpidon kurssin jälkeenkin.

Kurssin vastuuvalmentajana toimii Hanna Tähkäaho (LCF Life Coach®, Mindfulness tunnetaitovalmentaja, NLP Practitioner, KTM)*

Hinta: 220€ (sis. Alv 24%). Jos maksajana yritys tai organisaatio, hintaan lisätään alv 24%. 

Kurssista hyödyt eniten, jos pystyt workshoppien lisäksi varaamaan aikaa omaan harjoitteluun ja oppimiseen päivittäin n. 15 minuuttia ja pari kertaa viikossa n. 30 minuuttia.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset: hanna@elamyspuu.fi, 050-4136599

Kohti unelmaduunia -uravalmennus

Mietitkö usein, mitä teet sitten “isona”? Nykytyössä arki on ehkä ihan mukavaa ja sujuu päällisin puolin hyvin, mutta kaipaat työhösi lisää merkityksellisyyttä. Tai ehkä olet jo päättänyt työnantajan tai alankin vaihdosta, mutta kaipaat vielä tarkempaa suuntaa, rohkeutta ja tukea muutokseen.  

Elämyspuun Kohti unelmaduunia -uravalmennus ei tarjoa sinulle kuumimpia työnhakuvinkkejä ja -työkaluja, vaan sukellamme pintaa syvemmälle. Kuuden valmennusviikon aikana löydämme keinot kuunnella sydäntäsi ja etsimme vastauksia sinusta itsestäsi. Mikä sinulle on elämässäsi tärkeää? Mikä puskee sinua eteenpäin? Mikä tekee sinusta ja osaamisestasi ainutlaatuisen? Miten voit käyttää vahvuuksiasi entistä paremmin? Millainen työyhteisö on sinua varten? Olisiko mahdollista, että nykytyöstäsi kuoriutuu unelmasi, kun pyyhimme yhdessä hiukan pölyjä?  

Kuuden viikon valmennuksemme sisältää:

 • 2 ryhmävalmennusta 18.1.20. ja 8.2.20. Elämyspuun inspiroivissa tiloissa Turun Kalastajankadulla (2h/kerta). Koko kurssin samana pysyvän pienryhmän tuki auttaa sinua polullasi. 
 • 2 yksilövalmennusta (45 min/kerta), joissa pääset uravalmentajamme kanssa purkamaan uskomuksia, löytämään vahvuuksia ja rakentamaan rohkeasti omaa unelmaasi.
 • Unelmaworkshopin 29.2.20.(2,5h), jonka avulla rakennamme unelmasi konkreettisen muotoon ja ankkuroimme tavoitteesi siemenet itämään kehoosi ja mieleesi.
 • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat sekä valmentajan että kurssilaisten tuen koko kurssin ajan. Ryhmä mahdollistaa myös kurssilaisten yhteydenpidon kurssin jälkeenkin.

Kurssin vastuuvalmentajana toimii Hanna Tähkäaho (LCF Life Coach®, Mindfulness tunnetaitovalmentaja, NLP Practitioner, KTM).*

Hinta: 290€ (sis. Alv 24%). Jos maksajana yritys tai organisaatio, hintaan lisätään alv 24%. 

Lisätiedot ja sitova ilmoittautuminen: hanna@elamyspuu.fi, 050-4136599