MINIRETRIITIT

Pysähdy ja Juurru.

Miniretriittimme ovat 3-4 tunnin hemmotteluhetkiä juuri sinulle! Kaipaatko pysähtymistä, hiljentymistä ja akkujen lataamista? Omaa aikaa, jonka jälkeen arjen värit näyttävät taas kirkkaammilta.

Tervetuloa Elämyspuun Kalastajankadun harmonisten tilojen rauhaan, jossa miniretriitin pienryhmän energia rakentaa päivästä ainutlaatuisen pysähtymishetken. Aina ei tarvitse lähteä kauas tai pitkäksi aikaa, miniretriittiemme vaihtelevat teemat elvyttävät voimasi ja palauttavat energiasi! Miniretriittimme vuonna 2020 näet alta.

Läsnäolon miniretriitti

11.10.2020 

Klo: 12.00-15.00

Ohjaajat: Hanna Tähkäaho & Jonna Tähtinen

Paikka: Elämyspuu Kalastajankatu 1 B, Turku

Tuntuuko, että mieli seilaa jatkuvasti menneisyyden ja tulevaisuuden välillä eikä osaa pysähtyä nauttimaan juuri tästä hetkestä? Menneisyyden ja tulevaisuuden murehtiminen vie helposti kyvyn nauttia elämän pienistä hetkistä tänään, nykyhetkessä. Hyvä uutinen on, että mieltä voi treenata rauhoittumaan ja keskittymään tähän hetkeen! Elämä alkaa yhtäkkiä näyttää onnellisemmalta. Kun läsnäolokykysi paranee, saavutat helpommin tavoitteesi ja unelmasi.

Läsnäolon miniretriitti pysäyttää sinut arjen tiimellyksen keskellä erilaisin mindfulness- ja rentoutusharjoituksin. Pääset hetkeksi eroon ulkopuolisista vaatimuksista itsesi äärelle. Keskittymällä tähän hetkeen huomaat, miten stressitasosi laskevat ja ajatus kulkee kirkkaammin. Miniretriitistä saat mukaasi myös käytännön työkaluja, jolla pystyt ylläpitämään hyvinvointiasi myös arjen tiimellyksessä.  

Hinta: 39€ (sis. alv) sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, rentoutusalustan ja peiton, kahvin ja teen. Ota mukaan mukavat ja rennot vaatteet, villasukat ja vesipullo. 

Hiljaisuuden retriitti

1.11.2020

Klo 11.00-17.00

Ohjaajat: Jonna Tähtinen & Hanna Tähkäaho

Paikka: Elämyspuu

Marraskuussa luonnon vaipuessa talveen on hyvä hetki itsekin pysähtyä ja hiljentyä. Hidastaa tahtia. Pysähtyä omien tuntojen äärelle. Tehdä tietoisia hyvinvointivalintoja, jotka auttavat kaamoksen yli. 

Hiljaisuuden retriittimme on vain päivän pituinen, mutta tehokkuudessaan vertaansa vailla. Kokonainen päivä ilman ulkopuolelta tulevia vaatimuksia ja odotuksia, mediaa (kyllä, keräämme puhelimet pois heti päivän alussa) ja sosiaalisen kanssakäymisen vaatimaa energiaa saa sinut löytämään taas sisäisen voimasi ja ladattua akkusi. 

Hiljaisuuden retriittipäivä Elämyspuun harmonisissa tiloissa Turun sataman tuntumassa sisältää lempeitä ja elvyttäviä mielen ja kehon harjoitteita ja mahdollisuuden pysähtyä oman itsesi äärelle. Lempeiden, kaikille sopivan kehon liikkeen lisäksi ohjelmassa on rentoutusharjoitteita, mielen lempeää tutkiskelua ja suoritusvapaata omaa aikaa, jolloin voit valita ohjelmasta juuri itsellesi siinä hetkessä puhuttelevan osan, vaikka päiväunet tai mindfulness-ulkoilun. Herkullinen lounas nautitaan tietoisesti ja kevyt välipala pitää huolen koko päivän energioista. Päivän alkaessa ohjaajamme ohjeistavat sinut päivän kulkuun. Päivä soljuu eteenpäin kuin itsestään, vaivattomasti ja ilman paineita omassa aikataulussasi. 

Hiljaisuuden retriittimme ohjaavat rentoutusohjaaja Jonna Tähtinen ja mindfulnessvalmentaja Hanna Tähkäaho. Lisää ohjaajistamme täältä.

Retriittipäivämme sisältää ohjelman lisäksi lounaan ja välipalan (kasvis), eli ilmoitathan mahdolliset ruokarajoitteesi osoitteeseen hello@elamyspuu.fi. Meiltä saat kaikki päivään tarvittavat varusteet jooga-alustoja, peittoja ja muistiinpanovälineitä myöten. Varustaudu mukavilla, joustavilla vaatteilla ja vesipullolla. Halutessasi voit ottaa mukaan oman muistikirjasi.

Hiljaisuuden retriitin hinta on 99€ (sis. alv). Hinta sisältää ohjelman, kaikki päivän aikana tarvittavat varusteet, lounaan ja välipalan. 

Lämpimästi tervetuloa pysähtymään ja hiljentymään! 

Unelmien miniretriitti

3.1.2021

Klo: 12.00-15.00

Ohjaajat: Hanna Tähkäaho & Jonna Tähtinen

Paikka: Elämyspuu Kalastajankatu 1 B, Turku

Mistä unelmoit? Mitä haluat saavuttaa vuonna 2021? Vuoden vaihde on monille parasta aikaa pysähtyä, oppia menneestä ja ennen kaikkea katsoa rohkeasti ja unelmoiden tulevaan vuoteen. Konkretisoidut unelmat toteutuvat todennäköisemmin, siksi teemmekin unelmien aarrekartan yhdessä. Hemmotteleva iltapäivä sisältää unelmoinnin lisäksi ihanan rentoutushetken, joka istuttaa unelmien siemenet itämään. Miniretriittimme ohjaavat Hanna Tähkäaho ja Jonna Tähtinen. 

Hinta: 39€ (sis. alv) sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, rentoutusalustan ja peiton, kahvin ja teen. Ota mukaan mukavat ja rennot vaatteet, villasukat ja vesipullo. 

Laita alta olevasta napista meille viestiä niin varaamme paikan sinulle!

Hyvinvointia sinulle!

Aloita rentoutuminen jo kotona, lataamalla rentoutusharjoituksemme alla olevasta napista!

 

Shopping Basket