TAPAHTUMAT

Täältä löydät uusimmat tulossa olevat tapahtumat

Tapatumakalenterista löydät tapahtumamme eri kategorioittain.

Roots

Roots-tunnit ovat rauhoittumisen ja rentoutumisen tunteja. Meillä voit pysähtyä ja nauttia hetken omasta ajasta ilman suorituspakkoa. Erilaiset rentoutus -ja mielikuvaharjoitukset rauhallisessa olohuoneessamme laskevat sykettäsi ja auttavat sinua keskittymään olennaiseen. Varmistamme oman hetkesi elämyksellisyyden muun muassa vaihtelevan äänimaailman ja  turvallisen ympäristön, sekä ammattitaitoisen ohjauksen kautta. Löydä juuresi, maadoita itsesi. 

ROOTS-tunnit 15€/kerta

Grow

Grow-workshopit ovat itsensä kehittämisen ja kasvun päiviä. Meillä voit tutustua itseesi, tarkentaa omaa suuntaasi ja kulkea askel askeleelta sitä kohti. Erilaisin valmennuksellisin tekniikoin haastamme sinut turvallisesti pois epämukavuusalueeltasi ja kohti enemmän itsesi näköistä elämään. Mukaasi saat työkalupakin, jolla kasvu jatkuu myös olohuoneemme ulkopuolella. Kaikki workshopit ovat erilaisia ja niissä voit uppoutua hiljaa täysin omaan itseesi tai osallistua ryhmän keskusteluun, valinta on aina sinun. Mihin suuntaan sinä haluat kasvaa?

GROW-workshopit 49€/3h

Ystävänpäivän äänimaljarentoutus

14.2.2020 Klo 17.00-18.30

Ohjaaja: Jonna Tähtinen

Hemmotteleva ystävänpäivän pitkä äänimalja.

Jonnan vetämässä erityispitkässä 90 minuutin äänimaljarentoutuksessa pääset pysähtymään ystävän kanssa syvärentoutuen, hemmottelevien äänimaljojen saattelemana. Nepalilaisten maljojen monitasoiset, rauhoittavat äänet värähtelevät kaikkialla kehossasi saaden triljoonat solusi värähtelemään ja tasapainottumaan. 

Olet lämpimästi tervetullut Elämyspuun rentouttaviin tiloihin itsesi äärelle. Ota mukaasi mukavat vaatteet ja villasukat. Alustat, peitot ja tyynyt saat meiltä.

Ihana ystävänpäivälahjaidea! Nyt tarjouksena pääsette ystävän kanssa molemmat hintaan 30€

Hinta: 20€/Hlö NYT YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS 30€/2 hlöä

TRE Tärinäterapiaa stressinpurkuun - workshop

29.3.2020 Klo 12-15

Ohjaaja: Tiina Miinalainen

Kehon ja mielen hyvinvointi kietoutuvat toisiinsa. Tule mukaan rentoutumaan ja purkamaan kehon jännitystiloja. Opettele helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.

Kurssien tarkoituksena on oppia purkamaan stressiä ja syväjännityksiä sekä antaa valmiuksia käsitellä mm. työstressiä ja arjen kiirettä, kehoa ja mieltä palauttavalla tavalla. TRE = Tension & Stress Releasing Exercises, suomeksi Tärinäterapia on yksinkertainen harjoitusmenetelmä, jolla voit helpottaa stressioireitasi ja edesauttaa kehosi rentoutumista syvistä jännitystiloista sekä edistää rasituksen jälkeistä palautumista.

TRE-harjoitteluun ei liity uskonnollista tai filosofista vivahteita. Tärinä syntyy kuin itsestään alkuliikkeiden jälkeen ja harjoitusmäärien lisääntyessä keho alkaa purkaa stressiä joka kerta helpommin.

Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila, joka sallii Tärinäterapian -stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. Tärinäterapia ei sovellu välittömästi leikkausten jälkeen, epilepsiaa sairastaville tai vaikeista psyykkisistä oireista kärsiville, eikä sen aloittamista suositella raskaana oleville. Diapeetikoita suositellaan ottamaan mukaansa pientä purtavaa sillä tärinäterapia voi vaikuttaa kehoon hieronnan tavoin. Lisätietoja saat kurssin ohjaajalta: miinanainen@gmail.com

Hinta: 59€ (sis. alv 24%)

Miniretriitti

19.4.2020 Klo 12-16

Ohjaajat: Hanna Tähkäaho ja Annajoogaa

Keväinen miniretriitti Elämyspuun olohuoneessa. Kaipaatko pysähtymistä, hiljentymistä ja akkujen lataamista? Omaa aikaa, jonka jälkeen arjen värit näyttävät taas kirkkaammilta.

Tervetuloa Elämyspuun Kalastajankadun harmonisten tilojen rauhaan, jossa miniretriitin pienryhmän energia rakentaa päivästä ainutlaatuisen pysähtymishetken. 

Päivä sisältää mindfulness-tuokion, lempeää joogaa, äänimaljarentoutusta ja herkullisen vegaanivälipalan, joka nautitaan tietoisesti hiljaisuudessa.

Hinta 59€ (sis. alv 24%)

Stressinhalintaa ja läsnäoloa

3.5.2020 Klo 12-15

Ohjaaja: Hanna Tähkäaho

Meneekö arki oravanpyörässä suorittaessa? Koko ajan on kiire ja stressi painaa päälle. Etkö löydä enää keinoja lopettaa jatkuvaa multitaskaamista ja nauttia hetkestä? Kaipaat elämään lisää keveyttä ja iloa jatkuvan stressin ja riittämättömyyden tunteen sijaan. 

Workshopissa lähdemme purkamaan stressiä yhdistämällä mindfulness ja neurotiede. Saat mukaasi käytännöllisiä ja helppoja keinoja hallita ajatteluasi niin, ettet olekaan enää jatkuvassa stressitilassa, vaan sen sijaan opit olemaan läsnä, nauttimaan elämästä ja olemaan samalla jopa tuotteliaampi. Rento päivä sisältää vähän teoriaa ja paljon käytännön lempeitä, mutta tehokkaita harjoitteita.

Ota mukaasi rennot vaatteet ja ehkä villasukat, kaiken muun tarvittavan saat paikan päältä. Päivä sisältää myös pienen välipalan, joka syödään tietoisesti nautiskellen. 

Hinta: 49€ (sis alv.24%)

Olet ihana-äitienpäivän äänimaljarentoutus

10.5.2020 Klo 15-16.30

Ohjaaja: Hanna Tähkäaho

Anna lahjaksi äidille yhteistä aikaa, rentoutumista ja hemmottelua!

Elämyspuun äitienpäivän Olet ihana -tunti sisältää hemmottelevan ja tasapainoittavan äänimaljarentoutuksen ja päättyy yhteiseen hetkeen hyvän kahvin ja maistuvan raakakakun muodossa. Lahja, jota muistellaan varmasti pidempäänkin. Sinä ja äitisi yhteishintaan 30€.

Hinta: 30€/ 2hlö

Raha-asiat haltuun!-workshop

30.5.2020 Klo 12-15

Ohjaajat: Jonna Tähtinen ja Mirva Kulmala

Elätkö palkasta palkkaan? Tuntuuko että luottokortti on tapissa koko ajan ja osamaksuja kertyy jatkuvasti lisää? Onko talous pelkkää selviytymistä? Entä kun et kuitenkaan halua näyttää varattomalta?

Raha-asiat vaikuttaa olevan meidän käsissä vaikka oikeasti niitä ohjaa isolta osin myös yhteiskunnan paineet. Ostamme kulisseja koko ajan ympärillemme, ettemme vaikuttaisi siltä että ei olisi varaa. 

Haluaisitko päästä asioista oikeasti niskan päälle? Hallita itse raha-asioitasi, olla oman elämäsi menestyjä? 

Tässä Mirvan ja Jonnan workshopissa saat selkeän suunnitelman talousasioidesi hallintaan. Pääset pureutumaan omiin ajatusmalleihin rahasta ja siihen liittyvistä tabuista, sekä saat selkeät, toimivat mallit kuukausittaiseen raha-asioiden käsittelyyn. Saat workshopista suunnitelman laadintaan ja seurantaan tarvittavat materiaalit. Mirvan löydät instagramista @rahahuoli profiilin takaa, jossa hän auttaa ihmisiä laittamaan talouden kuntoon.

Tämä workshop ei tee sinusta rikasta, mutta jos oikeasti haluat taloutesi sinun käsiin, saat meiltä vinkit ja työkalut sen eteenpäin viemiseksi.

Hinta: 49€

Hinta sisältää budjetointiin tarvittavat materiaalit

Jos haluat heti tiedot uusista tapahtumistamme, liity uutiskirjeeseen niin olet ensimmäisten joukossa! Laita yhteystietosi alla olevan napin lomakkeeseen niin pääset uutiskirjeen tilaajiin.

Katso myös nämä

GET AWAY-PÄIVÄT

Tampere

Get Away -päivä Tampereella 4.4.2020

Olemme valloittaneet kaupunkeja ympäri Suomea ja tuomme nyt Tampereelle täysin ainutlaatuisen Get Away-päivän! Uuden kiertueen teemana on löytää oma sisäinen palo ja potentiaali, sekä valjastaa sen voima omaan elämääsi. Päivä tarjoaa pysähtymisen ja oman ajan lisäksi runsaasti hyvinvointia kotiin vietäväksi. Päivän aikana energisoimme kehoa liikkuen ja vastapainona rentoudumme täysin koko kehoa palauttavan äänimaljarentoutuksen parissa. Nautimme yhdessä terveellistä välipalaa, sekä teemme erilaisia valmennuksellisia, ohjattuja harjoituksia parantaaksemme itsetuntemusta, sekä saavuttaaksemme lisää itsevarmuutta ja onnellisuutta omassa elämässämme! Tule nauttimaan upean energisoivasta ja lempeästä seurasta, josta saat varmasti uusia oivalluksia ja energiaa arkeen viemiseksi.

Paikkoja rajoitetusti joten osta lippusi nyt heti!

LIPUT: 119€

Turku

Get Away -päivä Turku 21.5.2020

Villa Järvelä, Järveläntie 133, 20540 Turku

Klo 11.00-16.00

Olemme valloittaneet kaupunkeja ympäri Suomea ja tulemme jälleen Turkuun Villa Järvelän upeaan miljööseen! Jokainen GET AWAY päivä on erilainen, joten olet lämpimästi tervetullut uutena, tai vanhana asiakkaanamme. Päivä tarjoaa pysähtymisen ja oman ajan lisäksi runsaasti hyvinvointia kotiin vietäväksi. Päivän aikana energisoimme kehoa liikkuen ja vastapainona rentoudumme täysin koko kehoa palauttavan äänimaljarentoutuksen parissa. Nautimme yhdessä terveellistä lounasta, sekä välipalaa. Teemme erilaisia valmennuksellisia, ohjattuja harjoituksia parantaaksemme itsetuntemusta, sekä saavuttaaksemme lisää itsevarmuutta ja onnellisuutta omassa elämässämme! Tule nauttimaan upean energisoivasta ja lempeästä seurasta, josta saat varmasti uusia oivalluksia ja energiaa arkeen viemiseksi. Olemme valinneet erityiseksi teemaksi sisäisen voiman!

Paikkoja rajoitetusti joten osta lippusi heti!

LIPUT: 119€

 

Helsinki

Get Away -päivä Helsinki 6.6.2020

Olemme valloittaneet kaupunkeja ympäri Suomea ja tulemme jälleen Helsinkiin! Jokainen GET AWAY päivä on erilainen, joten olet lämpimästi tervetullut uutena, tai vanhana asiakkaanamme. Päivä tarjoaa pysähtymisen ja oman ajan lisäksi runsaasti hyvinvointia kotiin vietäväksi. Päivän aikana energisoimme kehoa liikkuen ja vastapainona rentoudumme täysin koko kehoa palauttavan äänimaljarentoutuksen parissa. Nautimme yhdessä terveellistä lounasta, sekä välipalaa. Teemme erilaisia valmennuksellisia, ohjattuja harjoituksia parantaaksemme itsetuntemusta, sekä saavuttaaksemme lisää itsevarmuutta ja onnellisuutta omassa elämässämme! Tule nauttimaan upean energisoivasta ja lempeästä seurasta, josta saat varmasti uusia oivalluksia ja energiaa arkeen viemiseksi. Olemme valinneet erityiseksi teemaksi sisäisen voiman ja hiomme sisäiset timantit loistoon.

Osta paikkasi päivään heti!

LIPUT: 119€

METSÄELÄMYKSET

Elämysyö metsässä

Liikumme luonnossa ja yli yön retkillä majoitumme teltoissa.

Tutustumme luontoon, luonnossa liikkumiseen ja opettelemme retkeilyn perustaitoja. Retket ovat osallistavia ja pääset tekemään niillä juuri sen verran, kuin tuntuu hyvältä. Retkillä rentoudumme yleensä yhdessä rentoutuen ja nuotiotulien ääressä aikaa viettäen.

Retkillä nautitaan terveellisestä ja maistuvasta retkiruuasta, menultamme löytyy muun muassa, nuotiolla valmistettu herkullinen loimulohi, sekä tuoreet kasvikset. Metsäillallisen kruunaa muurikkaletut nuotion äärellä.

Yli yön mittaisilla retkillämme on aina mukana kokenut eränkävijä joka samalla toimii kouluttajana ja opastajana eräasioissa. 

Tutustumme ja harjoittelemme hänen avustuksellaan retkeilyn perusteita, retkeilyn varusteita, ruoanlaittoa, luonnossa liikkumista ja jokamiehen oikeuksia.

Jonnan ja Eevin opastuksella pääset rauhoittumaan ohjatusti ja jättämään arkihuolet taatusti taakse. Ohjatut rentoutumis ja -mielikuvaharjoitukset metsän keskellä palauttavat stressistä ja laskevat verenpainetta. 

Olemme metsässä luonnon armoilla, joten otathan tämän huomioon varusteissasi. Varaa mukaasi mieluummin liikaa lämmintä vaatetta, kuin liian vähän! Yövymme teltoissa ja leirissä on mahdollisuus tarpeen tullen lämmitellä erämökissä. Pakkaathan varusteesi rinkkaan niin, että sinun on mukava liikkua metsässä rinkka selässä. Ulkovaatteiden ja lämpimien vaatteiden lisäksi tärkeää on varustautua coretex kengillä, jotka ovat tukevat. 

Makuupussin on oltava riittävän lämmin, sillä yöllä tulee helposti kylmä. Muistathan katsoa oman maakuupussisi soveltuvuuden vuoden ajan lämpötiloihin! 

Käytössä on ulkovessa, eli huussi. Peseytymismahdollisuutta ei leirissä ole, joten mukaan kannattaa pakata sellaisia hygieniatarvikkeita, joihin riittää pieni määrä vettä. Hyviä ovat myös erilaiset kosteus- ja hygieniapyyhkeet. Sähköä ei leirissä ole, joten valoa saamme avotulesta, sekä lampuista. Varaathan mukaasi tasku- tai otsalampun. Käythän läpi huolelliseti myös pakkauslistan, josta löydät kaikki välttämättömyydet retkeä varten. 

Retkillä olemme offline-tilassa, joten keräämme puhelimet leiriin saavuttuamme. Muistathan informoida läheisiä tästä. Tervetuloa nauttimaan luonnosta, omasta ajasta ja offline-tilasta.

LISÄTIETOJA TULOSSA PIAN!

Metsäelämys

Metsäelämys on päiväretki luonnon helmaan.

Päiväretki on turvallinen tapa tutustua luontoon, omaan itseensä ja hypätä hetkeksi pois oravanpyörästä. Päivän luontoretki tarjoaa lukuisia etuja hyvinvoinnillesi! Retkellä tutustumme luontoon, luonnossa liikkumiseen ja nautimme stressittömästä ilmapiiristä.

Retkillä nautitaan myös terveellisestä ja maistuvasta retkiruuasta.

Elämyspuun opastuksessa pääset rauhoittumaan ohjatusti ja jättämään arkihuolet taatusti taakse. Ohjatut rentoutumis ja -mielikuvaharjoitukset metsän keskellä palauttavat stressistä ja laskevat verenpainetta. 

Olemme metsässä luonnon armoilla, joten otathan tämän huomioon varusteissasi. Varaa mukaasi mieluummin liikaa lämmintä vaatetta, kuin liian vähän!

Retkillä olemme offline-tilassa, joten keräämme puhelimet pois. Muistathan informoida läheisiä tästä. Tervetuloa nauttimaan luonnosta, omasta ajasta ja offline-tilasta.

 

Seuraava metsäelämys 16.5.2020 Klo 10-16

Ohjaajina tällä retkellä toimii Jonna Tähtinen ja Elämyspuun eräopas. Menemme Kuhankuonon kauniiseen kansallispuistoon ja päästämme irti kiireestä. 

Ohjattujen mielikuva -ja rentoutusharjoitusten sekä rauhallisen kävelyn parissa pääset taatusti laskemaan leveleitä.

Huhtikuussa reitti voi olla kostea ja liukas joten varaudu hyvillä ja pitävillä kengillä. Matkalla on pitkospuita ja maapohjaa. 

Reitin pituus on noin 6 kilometriä ja pysähdymme välissä syömään.

Metsäretkille otamme vain pienen porukan, joten varaa paikkasi pian.

 

HINTA: 79€ 

Metsäelämys

16.5.2020 Klo 10-16

Ohjaajat: Jonna Tähtinen & Eevi Teittineneräopas

Elämyspuun metsäretket on vihdoin täällä!

Asiakkaiden pyynnöstä järjestämme metsään retkiä nyt myös päiväretkinä, yöretkien lisäksi. Metsäretkellä pääset rauhoittumaan ohjatusti ja jättämään upeassa Suomen luonnossa kaikki arkihuolet taatusti taakse.

Ohjatut rentoutumis ja -mielikuvaharjoitukset metsän keskellä palauttavat stressistä ja laskevat verenpainetta. Olemme metsässä luonnon armoilla, joten otathan tämän huomioon varusteissasi.

Päiväretki on turvallinen tapa tutustua luontoon, omaan itseensä ja hypätä hetkeksi pois oravanpyörästä. Päivän luontoretki tarjoaa lukuisia etuja hyvinvoinnillesi!

 

Hinta: 79€ (sis. alv 24%)

CAMPIT

Active Camp

1.5-3.5.2020

Ohjaajat: Eevi Teittinen & Jonna Tähtinen

Ensimmäiset paljon kysytyt viikonloput ovat nyt täällä! Nyt pääset nauttimaan omasta ajasta niin treenien, kuin rentoutumisenkin parissa!

Viikonloppu on täynnä hyvinvointia, josta saat varmasti paljon myös kotiin viemiseksi. Aktiivisen viikonlopun aikana saat fiilistellä mahtavia treenejä, joita teemme viikonlopun aikana yhteensä 4! Pidämme myös huolta palautumisestasi riittävien yöunien, terveellisen ruoan, sekä kehoa palauttavien aktiviteettien myötä.

Saamme joka ilta nauttia kehoa ja mieltä rentouttavasta äänimaljarentoutuksesta, jossa pääset todella irti stressistä, jännitystiloista ja kiireestä. Viikonlopun aikana jokainen pääsee osaksi valmennuksellista ilmapiiriä ispiroivien ja oivalluttavien ohjattujen harjoitusten avulla.

Active camp on tulossa pian myyntiin joten pysy kuulolla!

Relax Camp

Vastapainona Active Campeille on Elämyspuu tarjoamassa myös Relax viikonloppuja!

Relax viikonloput on juuri sitä mitä nimikin jo kertoo, rentoutumista ja leveleiden laskua! Näistä hemmottelevista viikonlopuista on tulossa pian lisätietoja!

Shopping Basket