TAPAHTUMAT

Viikkotunnit

Voit tulla meille Kalastajankadulle pysähtymään, kasvamaan ja kehittämään itseäsi. Viikkokalenterista löydät ryhmätunnit sekä aikoja henkilökohtaiseen valmennukseen. Alla ryhmätuntien kuvaukset.

Roots

Roots-tunnit ovat rauhoittumisen ja rentoutumisen tunteja. Meillä voit pysähtyä ja nauttia hetken omasta ajasta ilman suorituspakkoa. Erilaiset rentoutus -ja mielikuvaharjoitukset rauhallisessa olohuoneessamme laskevat sykettäsi ja auttavat sinua keskittymään olennaiseen. Varmistamme oman hetkesi elämyksellisyyden muun muassa vaihtelevan äänimaailman ja  turvallisen ympäristön, sekä ammattitaitoisen ohjauksen kautta. Löydä juuresi, maadoita itsesi. 

ROOTS-tunnit 15€/kerta

Grow

Grow-tunnit ovat itsensä kehittämisen ja kasvun tunteja. Meillä voit tutustua itseesi, tarkentaa omaa suuntaasi ja kulkea askel askeleelta sitä kohti. Erilaisin valmennuksellisin tekniikoin haastamme sinut turvallisesti pois epämukavuusalueeltasi ja kohti enemmän itsesi näköistä elämään. Mukaasi saat työkalupakin, jolla kasvu jatkuu myös olohuoneemme ulkopuolella. Tunneilla voit uppoutua hiljaa täysin omaan itseesi tai osallistua ryhmän keskusteluun, valinta on aina sinun. Mihin suuntaan sinä haluat kasvaa?

GROW-tunnit 40€/kerta

GET AWAY-PÄIVÄT

Turku

Get Away -päivä Turun saaristossa, Saunarantissa 12.10 2019

Klo 10.00-19.00 Saunarantti, Kalastavan kissan kuja 9, 21600 Parainen.

Turun saaristo lukeutuu maamme upeimpiin luontokohteisiin ja on aivan erityislaatuinen paikka keskittyä omaan hyvinvointiin. Upeat maisemat ja saunarantin savusauna paljuineen viimeistelee tämän voimaannuttavan kokemuksen.

Päivän sisältö:

 • Eevin energiaa ja tiimihenkeä nostattava seikkailurata aloittaa päivän.
 • Annajoogaa tulee pitämään meille joogatunnin jolle ensikertalaisenkin on helppo osallistua.
 • Luento ajatus taidoista. Tällä luennolla saat oivalluksia siihen, miten suuri merkitys omalla ajattelulla on, ja miten sitä voi kehittää niin, että se tukee omia tavoitteitasi ja tuo arkeesi keveyttä ja iloa.
 • Edellisen luennon kaikki ajatukset laitetaan valmennuksellisin keinoin prosessiin ja muutetaan ne konkreettisiksi työkaluiksi omaan arkeen. Lisää voimavaroja ja energiaa omaan jaksamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen!
 • Äänimaljarentoutus ja savusauna paljun kera viimeistelee tämän ihanan hemmottelupäivän.
 • Tämän lisäksi terveellinen ja maittava lounas, herkullisia välipaloja unohtamatta.
 • Päivässä mukana mm. Puhdistamo, Hohde kosmetiikka, HarmoniaKSM66 , Evoke, Urtekram ja Vihannespörssi.

LIPUT 139 e

klo 10.00-19.00 (sauna + paljut klo 17-19)

Osta lippusi heti, sillä paikkoja rajoitetusti!

Joensuu

Get Away -päivä 16.11 2019  Joensuu, Linnunniemen kartano

Linnunniementie 4, 80110 Joensuu

Linnunniemen kartanon upeat puitteet on henkeäsalpaavan kauniit. Täällä on hyvä pysähtyä ja ottaa aikaa itselle.

Päivän sisältö:

 • Päivä alkaa Eevin seikkailuradalla jossa nostetaan energiatasot ja tiimihenki.
 • Luennoidaan ajatus taidoista. Tällä luennolla saat oivalluksia siihen, miten suuri merkitys omalla ajattelulla on, ja miten sitä voi kehittää niin, että se tukee omia tavoitteitasi.

 • Edellisen luennon kaikki ajatukset laitetaan valmennuksellisin keinoin prosessiin ja muutetaan ne konkreettisiksi työkaluiksi omaan arkeen. Lisää voimavaroja ja energiaa omaan jaksamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen!

 • Löydä sisäinen naiseus! -tunnilla tanssistudio Dream tulee vetämään meille upean salsatunnin. Tämä tunti on aloittelijoille, ja tarkoitus on vain päästää irti ja kokeilla salsan naisellista rytmiä.
 • Eevin unelmapajassa rakennellaan suuria ja pieniä unelmia, ehkä jopa tavoitteiksi.
 • Päivä päättyy äänimaljarentoutukseen ja tällä tunnilla saat pysähtyä käsin taottujen äänimaljojen saattelemana. Pääset lepäämään omaan tilaasi turvallisesti joogamatolle viltin alle ja antamaan mielesi ja kehosi rentoutua sointukylvyssä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Ihana tapa päätellä tämä Get Away päivä.
 • Päivässä mukana mm. Puhdistamo, Hohde kosmetiikka, HarmoniaKSM66, Evoke , Tanssistudio Dream, Urtekram ja Vihannespörssi.

LIPUT 139 e

Helsinki

Get Away -päivä Helsinki 30.11 2019, Keravan kartano (Kivisillantie 12, 04200 Kerava)

Elämyspuun hyvinvointikiertueen kysytyin paikka! Keravan kartanon tiluksilla kelpaa pysähtyä oman itsensä äärelle ja päivästäsi saat mukaan varmasti lisää energiaa ja oivalluksia.

Päivän sisältö:

 • Päivä alkaa Eevin seikkailuradalla jossa nostetaan niin energiatasoja kuin tiimihenkeä.
 • Luennoidaan ajatus taidoista ja tällä luennolla saat oivalluksia siihen, miten suuri merkitys omalla ajattelulla on, ja miten sitä voi kehittää niin, että se tukee omia tavoitteitasi ja tuo arkeesi keveyttä ja iloa
 • Edellisen luennon kaikki ajatukset laitetaan valmennuksellisin keinoin prosessiin ja muutetaan ne konkreettisiksi työkaluiksi omaan arkeen. Lisää voimavaroja ja energiaa omaan jaksamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen!

 • Äänimaljarentoutuksella lopetellaan, mutta väliin mahtuu vielä muutama yllätys jotka voit kokea vain Helsingin Get Away päivässä!
 • Päivässä mukana mm. Puhdistamo, Hohde kosmetiikka, HarmoniaKSM66, Evoke, Urtekram ja Vihannespörssi.

LIPUT 139 e

klo 10.00-18.00

Osta lippusi pian, sillä paikkoja rajoitetusti!

Jos haluat heti tiedot uusista tapahtumistamme, liity uutiskirjeeseen niin olet ensimmäisten joukossa! Laita yhteystietosi alla olevan napin lomakkeeseen niin pääset uutiskirjeen tilaajiin.

Tapahtumat

Avoimet ovet 9.11.2019

Vihdoin kauan odotetut ja kovasti toivotut Elämyspuun avoimet ovet 9.11.2019 Klo 10-18

Avointen ovien päivänä pääset tutustumaan olohuoneeseemme ja Life Coaching tuodaan tutuksi, vastaus monen kysymykseen, mitä se Life Coaching käytännössä on? Sen lisäksi rentoutusta ja joululahjaideoita jokaisen hyvinvointia ympärilleen haluavan pukinkonttiin! Avoimissa ovissa mukana Luonkos sekä Eevin sporttikirppis, jossa mukana myös kaikkea muuta ihanaa!

Koko Elämyspuun porukka on mukana avoimissa ovissa ja pääset tutustumaan meihin ja jos jokin askarruttaa saat nyt mahdollisuuden päästä juttelemaan kanssamme.

Löydät ohjelma-aikataulun meidän facebook sivuilta.

Tule mukaan!

Rohkeuden Karisma Workshop

Jaana Villanen saapuu olohuoneeseemme 4.12 ja kutsuu meidät Rohkeuden Karisma -iltaan. “Oivalla arvojen ja merkityksellisyyden voima! Miten saada kaikki voimavarat käyttöön ja työstää oma elämä merkityksellisemmäksi?” Hinta on huikea, vain 49€ ja saat Jaanan uunituoreen kirjan workshopista kotiinvietäväksi! Ilmoittaudu jo nyt, sillä nopeat syö hitaat, Turun alueen ainut mahdollisuus!

Jokaisessa naisessa uinuu pinnan alla valtavaa voimavaraa. Turhan vähän kuitenkaan puhutaan siitä, kuinka erottautua olemalla enemmän sitä, mitä luonnostaan on. Kuinka oppia kuuntelemaan itseään ja löytää sisältään kumpuava omaa rohkeuden ääntä – ja ottaa se haltuun?
Rohkeuden karisma, joka on illan nimi, saattaa kuulostaa sanahelinältä, muttei ole sitä. Se on sisäisen vahvuuden löytämistä, sitä jotain ainutkertaista, minkä eteen jokaisen naisen tulisi tehdä töitä. Sillä – kun tunnemme itsemme ja kykenemme kirkastamaan sitä, kuka olen, mitä haluan ja missä olen vahvimmillani, voit valloittaa omana itsenäsi, omalla karismallasi. Voit erottua olemalla aidosti sitä, mitä olet, kikkailematta, ilman poppaskonsteja.
Maailma ei tarjoa meille vakuuttavaa ja palkitsevaa tarkoitusta, elämäntehtävää, vaan sinun on itse tarkoituksenmukaisesti suunniteltava, millaiseksi haluat oman elämäsi muodostuvan. Sen jälkeen sinun on valittava vaihtoehtojen välillä ja johdettava itseäsi, jotta tulet sellaiseksi, mitä haluat olla. Se on liian arvokas asia jätettäväksi sattuman varaan. Kun vahvuus on sinussa – mitä siis tulisi tehdä? Rohkeuden karisma illassa mietitään, kuinka uskallat pysähtyä, pohtia sitä, mikä on sinulle tärkeää ja kuinka sanoittaa se tekemiseksi. Voit vahvistaa itseäsi tekemällä sitä, mikä sinulle on tärkeää. Uskomalla itseesi kasvatat rohkeuden karismaa – sitä, mikä avulla uskallat ja voit rakentaa itsellesi matkakartan kohti toiveitasi.
Merkityksellisyyden ymmärtäminen muuttaa tapaasi toimia ja antaa sinulle uskallusta ja tilaa kuunnella itseäsi. Ilta antaa sinulle paljon ajatuksia ja työpajassa saat työkaluja käyttöösi rohkeuden työstämisen. Siihen kuinka uskallat mennä vaikka pelkojasi kohti, jotta löydät uskomattomat mahdollisuutesi.

Shopping Basket