Tekijät

Jonnan, Eevin ja Hannan tarina sai alkunsa yhteisestä intohimosta ja visiosta. Henkinen hyvinvointi yhdisti meitä ja sai alkunsa yhteisen Life Coach (LCF) -koulutuksen aikana Turussa.

Olimme kokeneet vahvasti henkisen hyvinvoinnin merkityksen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meidän omat elämäntarinat kannustivat meitä yhdistämään voimamme. Meillä oli vahva fiilis yhdistää eri vahvuutemme yhdeksi päämääräksi ja visioksi.

Haluamme tarjota asiakkaillemme helposti lähestyttävän, arkeen mahtuvan tavan kehittää omaa mieltään. Haluamme tehdä omasta henkisen hyvinvoinnin ylläpidosta ja kehityksestä yhtä luonnollista ja rutiininomaista kuin kehomme treenauksesta. Huomasimme myös, että tämänkaltaista konseptia ei ollut ennestään tarjolla Suomen markkinoilla.

Elämyksien tekijät

Eevi Teittinen

Mitä rakastan: Meren kohinaa, auringonlaskuja, hyvää aamiaista, nuotio keskusteluja

Rakastan ihmisten kanssa työskentelyä, joka jättää jäljen. Olen toiminut hyvinvointialalla 6 vuotta ja löytänyt oman intohimoni luonnosta, sekä henkisestä valmentamisesta. Ihminen on kokonaisuus, jonka tasapainon voi löytää tuntemalla itsensä. Olen erityisesti keskittynyt muutosvalmentajana asiakkaan motivoimiseen, sekä ongelmanratkaisuun. Aiempi taustani urheilun ja ravinnon parissa ovat vahvasti mukana valmennuksissani tukevina työkaluina.

Jonna Tähtinen

Mitä rakastan: Minut löytää joka aamu metsästä, rakastan aamuisia pitkiä kävelylenkkejä. Metsästä haen rauhaa ja omaa aikaa. Siellä on hyvä fokusoida päivä ja kuulostella itseään.

Itsensä kohtaaminen ja kuuntelu on tärkeää aina, mutta varsinkin silloin kun etsii vastausta esimerkiksi johonkin elämän suuriin kysymyksiin. Mielen hyvinvoinnin valmentajana minä autan sinua kuuntelemaan ja pysähtymään itsesi äärelle ja oivaltamaan, että kaikki vastaukset on jo sinussa. Olen Jonna Tähtinen, LCF Life Coach ja koen että kohtaamalla itsensä aidosti ja läsnäolevasti, voit löytää vastaukset tasapainoiseen ja merkitykselliseen elämään.

Hanna Tähkäaho

Rakastan: Merkityksellisiä kohtaamisia, ihmisten kehitystarinoita ja hitaita sunnuntaipäiviä perheen kanssa.

Hälyn keskellä pysähtyminen ja itsemme kuuntelu auttaa tarkentamaan omaa suuntaa, mutta yksin ei kukaan löydä omaa koko potentiaaliaan.”No Man Is an Island.” Elämäni on muuttunut myönteisemmäksi ja täydemmäksi tämän oivalluksen myötä, ja nyt uskon, että dialogi ja yhdessä tekeminen ovat tärkeä osa menestyksen reseptiä. Valmentamisen lisäksi sydäntäni lähellä on mentorointi, jota tukee 20 vuoden urani liike-elämässä johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä.
Shopping Basket