Tekijät

Yrityksemme Elämyspuu nimen ensimmäinen osa kuvaa oivalluttavia elämyksiä, joihin pyrimme jokaisessa asiakaskohtaamisessamme. Ilman tätä tunneyhteyttä asiakkaan työkalupakkiin jää vain yksittäisiä mielenkiintoisia faktoja, joista ei ikinä synny sitä muutosta joko työyhteisöön tai yksilöön, mihin olemme sitoutuneet. Elämyspuu-nimen toinen osa kuvaa toisaalta ihmisen joustavaa kykyä juurtua ja kasvaa kuten puu ja toisaalta meidän kaikkien luontaista luontoyhteyttä, jota hyödyntämällä varmistamme optimaalisen ilmapiirin luomisen tapahtumiimme

Elämyksien tekijät

Jonna Tähtinen

Mitä rakastan: Minut löytää joka aamu metsästä, rakastan aamuisia pitkiä kävelylenkkejä. Metsästä haen rauhaa ja omaa aikaa. Siellä on hyvä fokusoida päivä ja kuulostella itseään.

Valmentajana Jonnan kyky nähdä pintaa syvemmälle on vertaansa vailla. Parhaimmillaan Jonna on työntekijäkokemuksen kehittäjänä, arvojen jalkauttajana ja arjen stressinhallintaan ja resilienssiin liittyvien teemojen oivalluttajana. "Mielen hyvinvointi on minun intohimo ja missioni on edistää mielenterveyttä ja tuoda maailmaan lisää hyvinvointia. Pysähtymällä ja kohtaamalla itsensä aidosti, voi löytää niin merkityksellisyyden, mutta myös rohkeuden saavuttaa tavoitteensa."

Hanna Tähkäaho

Rakastan: Merkityksellisiä kohtaamisia, ihmisten kehitystarinoita ja hitaita sunnuntaipäiviä perheen kanssa.

Hannan intohimona on valjastaa inhimillisyyden voima yhteisöjen menestyksen moottoriksi. Tekoälykään ei pysty kaikkeen! Yrityskulttuurien, tunneilmapiirin ja enemmän kuin osiensa summa olevien tiimien kehittäminen on Hannan fokuksessa. "Valmentamisen lisäksi sydäntäni lähellä on mentorointi, jota tukee 20 vuoden urani liike-elämässä johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä."
Shopping Basket