Tekijät

Jonnan, Eevin ja Hannan tarina sai alkunsa yhteisestä intohimosta ja visiosta. Henkinen hyvinvointi yhdisti meitä ja sai alkunsa yhteisen Life Coach (LCF) -koulutuksen aikana Turussa.

Olimme kokeneet vahvasti henkisen hyvinvoinnin merkityksen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meidän omat elämäntarinat kannustivat meitä yhdistämään voimamme. Meillä oli vahva fiilis yhdistää eri vahvuutemme yhdeksi päämääräksi ja visioksi.

Haluamme tarjota asiakkaillemme helposti lähestyttävän, arkeen mahtuvan tavan kehittää omaa mieltään. Haluamme tehdä omasta henkisen hyvinvoinnin ylläpidosta ja kehityksestä yhtä luonnollista ja rutiininomaista kuin kehomme treenauksesta. Huomasimme myös, että tämänkaltaista konseptia ei ollut ennestään tarjolla Suomen markkinoilla.

Elämyksien tekijät

Eevi Teittinen

Mitä rakastan: Meren kohinaa, auringonlaskuja, hyvää aamiaista, nuotio keskusteluja

Rakastan ihmisten kanssa työskentelyä, joka jättää jäljen. Olen toiminut hyvinvointialalla 6 vuotta ja löytänyt oman intohimoni luonnosta, sekä henkisestä valmentamisesta. Ihminen on kokonaisuus, jonka tasapainon voi löytää tuntemalla itsensä. Olen erityisesti keskittynyt muutosvalmentajana asiakkaan motivoimiseen, sekä ongelmanratkaisuun. Aiempi taustani urheilun ja ravinnon parissa ovat vahvasti mukana valmennuksissani tukevina työkaluina.

Jonna Tähtinen

Mitä rakastan: Minut löytää joka aamu metsästä, rakastan aamuisia pitkiä kävelylenkkejä. Metsästä haen rauhaa ja omaa aikaa. Siellä on hyvä fokusoida päivä ja kuulostella itseään.

Valmentajana Jonnan kyky nähdä pintaa syvemmälle on vertaansa vailla. Parhaimmillaan Jonna on työntekijäkokemuksen kehittäjänä, arvojen jalkauttajana ja arjen stressinhallintaan ja resilienssiin liittyvien teemojen oivalluttajana. "Mielen hyvinvointi on minun intohimo ja missioni on edistää mielenterveyttä ja tuoda maailmaan lisää hyvinvointia. Pysähtymällä ja kohtaamalla itsensä aidosti, voi löytää niin merkityksellisyyden, mutta myös rohkeuden saavuttaa tavoitteensa."

Hanna Tähkäaho

Rakastan: Merkityksellisiä kohtaamisia, ihmisten kehitystarinoita ja hitaita sunnuntaipäiviä perheen kanssa.

Hannan intohimona on valjastaa inhimillisyyden voima yhteisöjen menestyksen moottoriksi. Tekoälykään ei pysty kaikkeen! Yrityskulttuurien, tunneilmapiirin ja enemmän kuin osiensa summa olevien tiimien kehittäminen on Hannan fokuksessa. "Valmentamisen lisäksi sydäntäni lähellä on mentorointi, jota tukee 20 vuoden urani liike-elämässä johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä."
Shopping Basket