VIIKKOKALENTERI

GROW -tunnit on itsensä kehittämisen ja kasvun tunteja

ROOTS -tunneilla pääset rauhoittumaan ja rentoutumaan

MAANANTAI

Varattu yksityistunneille.

TIISTAI

Morning Energy klo 7.00-7.45

Maanantai on onnellisesti ohi. Kerää energiasi tänä aamuna uuteen päivään ja samalla koko viikkoon.  Erilainen aamun aloitus, jonka vaikutus kestää pidemmälle viikkoon! Jonnan aamuissa pääset lempeästi pysähtymään ja voimaantumaan. Erilaisten hengitys- ja mielikuvaharjoitusten avulla pääset itse valitsemaan, millainen viikostasi tulee. Fokusoi energiasi, kirkasta tavoitteesi. 

Mukaan et tarvitse mitään muuta kuin itsesi, meiltä saat tarvittaessa muistiinpanovälineet. Fiiliksesi mukaan voit valita, käperrytkö tänään olohuoneessamme viltin alle, teetkö tilasi joogamatolle vai valitsetko yhden tuoleistamme. Mitään erityisiä pukeutumisvaatimuksia ei ole, voit tulla työvaatteissa tai jumppatrikoissa. Lämpimästi tervetuloa.

ROOTS-rentoutustunti 15€/kerta

KESKIVIIKKO

Little Seeds, Happy Trees 17.30 – 19.00

Nämä illat ovat vain sinulle. Meillä pääset pysähtymään itsesi äärelle ja saat tunneilta työkaluja omaan kehitykseesi ja kasvuusi. Erilaisten harjoitusten avulla tarkennat omaa suuntaasi ja pääset kohti tavoitettasi askel askeleelta. Olohuoneemme antaa sinulle turvallisen tilan kasvaa ja kehittyä sinun omalla tahdilla! Välillä on hyvä vain pysähtyä ja hiljentyäkin.

Kuka olet? Mikä tekee sinut onnelliseksi? Missä näet itsesi tulevaisuudessa? Mikä sinulle on tärkeintä? Mistä unelmoit? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydämme yhdessä vastaukset.

Marraskuun 2019 keskiviikkojen teema:

Stop and relax- Työkaluja rentoutumiseen ja palautumiseen

Kun kaamos vie voimasi ja joulustressi jyskyttää takaraivossa, on pysähtyminen entistä tärkeämpää. Miten hallitsen stressiä? Mistä aikaa pysähtymiseen? Miten palaudun? Mikä sopii juuri minulle? Rakennamme marraskuussa juuri sinulle sopivan rutiinin käytännön tekniikoineen arkeen vietäväksi. Juuri nyt on aika pysähtyä.

6.11. Hengityksellä voimavaroja ja tasapainoa. Hengitystekniikat tutuksi. Jos kaipaat uusia vinkkejä arjen hektisyyden kohtaamiseen, suosittelemme tätä sinulle. Pitkä ja pimeä kausi on alkanut, joten voimavarojen lisääminen on nyt tärkeää. Hengitystekniikoita käytetään mm. yhdysvaltojen laivaston erikoisjoukoissa ja kriisityöntekijöiden kohtaamissa vaikeissa tilanteissa. Takuuvarma stressin, jännityksen ja kiperien tilanteiden pelastaja, työkalu joka sinulla jo on! Tule hakemaan konkreettiset vinkit miten käyttää sitä.

13.11. Mindfulness ja myötätuntoinen läsnäolo. Armollisuus itseä kohtaan on jokaiselle tänä päivänä tärkeää. Ulkoiset paineet ja oma rima onnistua on korkealla. Myötätuntoinen läsnäolo itselle lisää tutkitusti hyvinvointiamme. Tule kanssamme opettelemaan myötätuntotaitoja, miten olla itselleen armollisempi ja samalla lisätä hyvinvointia jokapäiväiseen elämäämme.

20.11. Voimavaroja vireystilan säätelyllä. Taistele, lamaannu vai pakene? Mikä on hyvä vireystila? Missä vireystasoissa sinä vietät päiväsi? Jos aamu alkaa kiireellä ja menet tukka putkella koko päivän, illalla kotiin päästyäsi kaadut sohvalle etkä pysty tekemään enää mitään? Jos on tuttua, tule keskiviikon valmennukseen tutustumaan vireystilojemme säätelyyn. Miten välttää illan kooma? 

27.11. Palautuminen ja uni. Palautuminen on tärkeää, sen tiedämme kaikki. Mutta miten varmistan riittävän palautumisen? 

GROW -valmennustunti 40€/kerta

Relax And Recharge klo 19.30-20.15

Pysähdy ja lataa akkusi loppuviikkoon. Erilaisilla rentoutus- ja mielikuvaharjoituksilla saat pienen hengähdystauon viikon keskelle. Hyppää pois kiireestä ja anna itsellesi hetki omaa aikaa. Pääsi sisäinen kaaos ehkä helpottuu ja kirkastat omat prioriteettisi. Lähdet olohuoneestamme taatusti energisempänä ja läsnäolevana.  

Mukaan et tarvitse mitään muuta kuin itsesi. Fiiliksesi mukaan voit valita, käperrytkö tänään olohuoneessamme viltin alle, teetkö tilasi joogamatolle vai valitsetko yhden tuoleistamme. Mitään erityisiä pukeutumisvaatimuksia ei ole, voit tulla työvaatteissa tai jumppatrikoissa. Lämpimästi tervetuloa.

ROOTS -rentoutustunti 15€/kerta

TORSTAI

Varattu yksityistunneille.

PERJANTAI

Nature Sounds -äänimaljarentoutus klo 17.30-18.15

Pysähdy ja laskeudu viikonloppuun luonnon äänien ja käsin taottujen äänimaljojen saattelemana. Pääset lepäämään omaan tilaasi turvallisesti joogamatolle viltin alle ja antamaan mielesi ja kehosi rentoutua sointukylvyssä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Ihana tapa aloittaa viikonloppu ja päästää irti kaikesta turhasta. 

Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, voit halutessasi ottaa vaikka villasukat ja tyynyn mukaan. Joogamatot ja viltit saat meiltä. Lämpimästi tervetuloa.

ROOTS -rentoutustunti 15€/kerta

LAUANTAI

My Wonderful weekend – hyvinvointia minulle  Klo: 9.00-10.30 

Näissä aamuissa pääset pysähtymään arkiviikon jälkeen erilaisten rentoutumisharjoitusten avulla. Saat tunneilta työkaluja omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Harjoitusten avulla pääset syvemmälle kiinni siihen, mikä juuri sinulle on tärkeää, ja miten toteutat sitä arjessa. Tätä paremmin ei voi viikonloppu alkaa!

Mikä tekee sinut onnelliseksi? Minkä haluaisit elämässäsi olevan toisin? Mikä muuttaisi olennaisesti elämänlaatuasi? Mikä on ihaninta, mitä sinulle voisi tapahtua? Mikä sinua pidättelee?Mitä pitäisi tapahtua, että pääsisit tavoitteeseen? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydämme yhdessä vastaukset.

Teemat vaihtelevat viikoittain. Jokaisen viikon valmennus toimii hyvin erillisenä kokonaisuutena yksinään, ja parhaimmat hyödyt saat käymällä läpi koko teemajakson. 

Syksyn 2019 teema on kokonaisvaltainen hyvinvointi:  

9.11. Tunteiden käsittely: Missä tunnetilassa vietän päiväni? Tiesitkö että voit itse valita tunnetilasi päivään? Lauantain valmennuksessa pureudutaan siihen, miten aloittaa aamut niin, että virittäydyt päivään oikein. Aamut tekevät päivämme, ja päivistä koostuu vuodet ja niistä koko elämä. Ollaan isojen asioiden äärellä siis!

16.11. Inspiraatio ja luovuus: Mistä iloa ja flow-tilaa? Inspiraatio kadoksissa? Tässä aamussa etsitään sinun flow-tilaa ja saadaan työkaluja inspiraation ja luovuuden lisäämiseen.

23.11. Arjen aikavarkaat: Mihin aikani katoaa? “En ehdi/Minulla on kiire/En saa mitään aikaiseksi!” Jos nämä kuuluu sanavarastoosi on aika tarkistella mihin aika oikeasti kuluu? Mitkä on sinun prioroteetit tällä hetkellä? Mikä on tärkeintä juuri nyt?

GROW -valmennustunti 40€/kerta

LAUANTAI

Relax And Recharge klo 11.00-11.45

Pysähdy ja lataa akkusi viikonloppuun. Erilaisilla rentoutus- ja mielikuvaharjoituksilla saat pienen hengähdystauon itsellesi. Hyppää pois kiireestä ja anna itsellesi hetki omaa aikaa. Pääsi sisäinen kaaos ehkä helpottuu ja kirkastat omat prioriteettisi. Lähdet olohuoneestamme taatusti energisempänä ja läsnäolevana.  

Mukaan et tarvitse mitään muuta kuin itsesi. Fiiliksesi mukaan voit valita, käperrytkö tänään olohuoneessamme viltin alle, teetkö tilasi joogamatolle vai valitsetko yhden tuoleistamme. Mitään erityisiä pukeutumisvaatimuksia ei ole, voit tulla työvaatteissa tai jumppatrikoissa. Lämpimästi tervetuloa.

ROOTS -rentoutustunti 15€/kerta

SUNNUNTAI

Varattu yksityistilaisuuksiin

Kaikki tuntimme osoitteessa Kalastajankatu 1b, 20100 Turku

Shopping Basket