VIIKKOKALENTERI

Uutta helmikuussa!

Joogatunnit koko helmikuun valikoimassa by @annajoogaa

KESKIVIIKKO

Annan aamujooga klo 9.00-10.00 (Vain helmikuussa!)

Elämyspuun aamujooga herättelee lempeästi alkavaan päivään. Tunti yhdistelee hengitysharjoituksia, pehmeää liikettä, tasapainoliikkeitä sekä rauhallisia venytyksiä. Tunti sopii jokaiselle joogataustasta riippumatta, ja tunnilta löytyy sopivia vaihtoehtoja ihan jokaiselle keholle ja tilanteelle.

Ohjaajana toimii Anna Strazdina. Anna opettaa suosittuja viikkotunteja Turussa ja järjestää retriittejä Suomessa ja ulkomailla. Annan joogan keskiössä on oman kehon kuuntelu ja kunnioittaminen, sekä itseensä ja ympäristöön suhtautuminen lempeällä huumorilla.

Tunnille mukaan tarvitset rennot vaatteet, joissa sinun on helppo liikkua. Loppurentoutusta varten nappaa mukaan villasukat ja pitkähihainen. Tilassa ei ole suihkua, joten pidämme harjoituksen rauhallisena, jotta pääset jatkamaan tarvittaessa suoraan seuraaviin menoihisi.

KESKIVIIKKO

Refocus -mindfulnesstunti klo 19.00-19.45
Pysähdy ja kirkasta mielesi erilaisten rentoutus- ja mielikuvaharjoitusten avulla. Pääsi sisäinen kaaos ehkä helpottuu ja kirkastat omat prioriteettisi. Lähdet olohuoneestamme taatusti energisempänä ja läsnäolevana. Jokainen tunti on hieman erilainen, eli saat jatkuvasti uusia vinkkejä siihen, miten voit harjoittaa tietoista, hyväksyvää läsnäoloa myös omassa arjessasi. Aiempaa kokemusta mindfulneksesta et tarvitse, tule rohkeasti tutustumaan! 
 
Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, voit halutessasi ottaa vaikka villasukat mukaan. Joogamatot ja viltit saat meiltä. Lämpimästi tervetuloa. 
 

ROOTS -rentoutustunti 15€/kerta

PERJANTAI

Nature Sounds -äänimaljarentoutus klo 17.30-18.30

Pysähdy ja laskeudu viikonloppuun luonnon äänien ja käsin taottujen äänimaljojen saattelemana. Pääset lepäämään omaan tilaasi turvallisesti joogamatolle viltin alle ja antamaan mielesi ja kehosi rentoutua sointukylvyssä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Ihana tapa aloittaa viikonloppu ja päästää irti kaikesta turhasta. 

Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, voit halutessasi ottaa vaikka villasukat ja tyynyn mukaan. Joogamatot ja viltit saat meiltä. Lämpimästi tervetuloa.

ROOTS -rentoutustunti 15€/kerta

LAUANTAI / SUNNUNTAI

Refresh and Recharge -äänimaljarentoutus

Tämä 45 minuutin äänimaljarentoutus on tammikuusta 2020 alkaen aina workshoppien yhteydessä viikonloppuisin. Katso tarkemmat ajat varauskalenteristamme www.varaaheti.fi/elamyspuu

Voimaannu viikonloppuun käsin taottujen äänimaljojen saattelemana. Pääset lepäämään omaan tilaasi turvallisesti joogamatolle viltin alle ja antamaan mielesi ja kehosi rentoutua sointukylvyssä. Rentoutuksen aikana mielikuvaharjoitteet saavat akkusi latautumaan ja ajatuksesi kirjastumaan. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Ihana tapa aloittaa viikonloppu ja päästää irti kaikesta turhasta.

Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, voit halutessasi ottaa vaikka villasukat mukaan. Joogamatot ja viltit saat meiltä. Lämpimästi tervetuloa. 

Kaikki tuntimme osoitteessa Kalastajankatu 1b, 20100 Turku

Shopping Basket