Active campit

Active Camp

1.5-3.5.2020

Ohjaajat: Eevi Teittinen & Jonna Tähtinen

Ensimmäiset paljon kysytyt viikonloput ovat nyt täällä! Nyt pääset nauttimaan omasta ajasta niin treenien, kuin rentoutumisenkin parissa! Viikonloppu on täynnä hyvinvointia, josta saat varmasti paljon myös kotiin viemiseksi. Aktiivisen viikonlopun aikana saat fiilistellä mahtavia treenejä, joita teemme viikonlopun aikana yhteensä 4!

Pidämme myös huolta palautumisestasi riittävien yöunien, terveellisen ruoan, sekä kehoa palauttavien aktiviteettien myötä. Saamme joka ilta nauttia kehoa ja mieltä rentouttavasta äänimaljarentoutuksesta, jossa pääset todella irti stressistä, jännitystiloista ja kiireestä. Viikonlopun aikana jokainen pääsee osaksi valmennuksellista ilmapiiriä ispiroivien ja oivalluttavien ohjattujen harjoitusten avulla.

Saamme myös inspiroitua ravintoluennon parissa, joka antaa runsaasti uusia ajatuksia oman hyvinvointisi tueksi. Nautimme myös luonnosta ja ulkoilusta yhdessä.
Leiriläiset saavat myös tervetuliaisena sporttisen gift bagin! (arvo n.80e)

MISSÄ?

Viikonloppu järjestetään aivan upeissa Eerikkilän urheiluopiston tiloissa, jossa pääsemme nauttimaan myös luonnon rauhasta.
Eerikkilään pääset oman auton lisäksi julkisilla kulkuvälineillä. Eerikkilä noutaa leiriläiset pysäkiltä ja kuljettaa suoraan leirikeskukseen. Ilmoitathan mikäli tarvitset kuljetusta!

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
Urheiluopistontie 138
31370 Eerikkilä

Hinta sisältää premium majoituksen 3-4 hengen huoneissa, joissa rajoitettu määrä myös erillisiä nukkumatiloja yhdelle hengelle. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varmista paikkasi pian. Premium huoneistoista löytyy yhteiset kylpyhuoneet ja keittiöt, sekä upea yhteinen oleskelutila. Viikonloppuun sisältyy myös ateriat ja kaikki aktiviteetit.

Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päätämme leirin sunnuntaina klo 13.
Ilmoitathan meille mahdollisista allergioista etukäteen.

HINTA: 429€ All Inclusive (Sisältää majoituksen, ohjelman ja ruokailut)

Peruutusehdot; Mikäli tapahtuman osallistujamäärä jää alle minimin, pidätämme oikeuden peruuttaa tapahtuma kuukautta ennen tapahtuman järjestämistä. Tällöin maksut palautetaan takaisin asiakkaille.

Relax Campit

Relax Camp

Vastapainona Active Campeille on Elämyspuu tarjoamassa myös Relax viikonloppuja!

Relax viikonloput on juuri sitä mitä nimikin jo kertoo, rentoutumista ja leveleiden laskua! Näistä hemmottelevista viikonlopuista on tulossa pian lisätietoja!