Workshops

Workshops

Unelmaworkshop

1.2.2020 Klo 10-13

Ohjaaja: Eevi Teittinen

Lisäsimme vielä yhden unelmaworkshopin, sillä kaikki halukkaat ei edellisiin mahtuneet!

Mistä unelmoit? Mitä haluat saavuttaa 2020-luvulla?

Vuoden vaihde on monille parasta aikaa pysähtyä, oppia menneestä ja ennen kaikkea katsoa rohkeasti ja unelmoiden tulevaan vuoteen. Konkretisoidut unelmat toteutuvat todennäköisemmin, siksi teemmekin unelmien aarrekartan yhdessä. Unelmaworkshop sisältää valmennuksellisen osion lisäksi ihanan rentoutushetken, joka istuttaa unelmien siemenet itämään. Pieni välipala pitää huolen energiasta.

Paikkoja tosi rajallinen määrä, eli varaa paikkasi ajoissa!

Hinta: 49€ (sis. alv 24%)

Vinkki! Voit varata unelmatyöpajan myös kaveriporukallesi, jos teitä on vähintään 8. Ota yhteyttä: hello@elamyspuu.fi

Miniretriitti

9.2.2020 Klo 12-16

Ohjaajat: Eevi Teittinen ja Jonna Tähtinen

Kaipaatko hetken pysähtymistä ja hyvinvointia, joka auttaa sinua jaksamaan arjessa paremmin? Miniretriitti tarjoaa rentouttavaa omaa aikaa, jossa mieli avautuu ja keho palautuu stressistä.

Tule olohuoneeseemme nauttimaan yrttiteetä lempeässä seurassa, avaamaan kehoa kevyesti, sekä hiljentymään oman mielen äärelle relaxing sounds-rentoutuksen avulla. Hyödynnämme myös erilaisia mielen, sekä kehon harjoituksia päivän aikana, joiden kautta opit sisäisestä maailmastasi enemmän. Päivän aikana tarjoilemme terveellistä välipalaa, sekä talon puolesta tulevat joogamatot, tyynyt, sekä viltit. Pukeudu rennosti ja tule ihanaan hiljaisuuteen kuulemaan sydäntäsi.

Tämä on loistava päivä myös ensikertalaisille tutustua omaan mieleen ja kehoon!

Miniretriitti on Elämyspuun tiloissa osoitteessa Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku.

Hinta: 59€ (sis. alv 24%)

Ystävänpäivän pitkä äänimaljarentoutus

14.2.2020 Klo 17.30-19.00

Ohjaaja: Jonna Tähtinen

Hemmotteleva ystävänpäivän pitkä äänimalja. Jonnan vetämässä erityispitkässä 90 minuutin äänimaljarentoutuksessa pääset pysähtymään ystävän kanssa syvärentoutuen, hemmottelevien äänimaljojen saattelemana. Nepalilaisten maljojen monitasoiset, rauhoittavat äänet värähtelevät kaikkialla kehossasi saaden triljoonat solusi värähtelemään ja tasapainottumaan. 

Olet lämpimästi tervetullut Elämyspuun rentouttaviin tiloihin itsesi äärelle. Ota mukaasi mukavat vaatteet ja villasukat. Alustat, peitot ja tyynyt saat meiltä.

 

Ihana ystävänpäivälahjaidea! Nyt tarjouksena pääsette ystävän kanssa molemmat hintaan 30€

Hinta: 30€/2hlö (sis alv 24%)

Luo itsesi uudelleen - workshop

23.2.2020 Klo 12-15

Ohjaaja: Jonna Tähtinen ja Leena Mantere

Uudenkuun aika on erinomaista aikaa itsetutkiskelulle ja sisäänpäin kääntymiselle. Intuitio on voimakkaimmillaan ja sisäisestä viisaudestamme on mahdollista saada tärkeää tietoa kun otamme aikaa pysähtymiselle ja kuuntelulle.

Uudenkuun ajankohta yhdistettynä ryhmässä työskentelyyn antaa moninkertaiset mahdollisuudet uudistaa itseään hyvin syvällisellä ja voimallisella tavalla.

Ryhmässä luomme turvallisen ja luottamuksellisen suhteen sekä itseemme että muihin ryhmän jäseniin. Pysähtyminen virittää meidän sisäisen tutkimisen tilaan, jossa voimme tarkastella itseämme, ihmissuhteitamme tai koko elämäämme…hyvin aidolla ja rehellisellä tavalla. Mitä asioita emme haluaa enää kantaa mukanamme seuraavalle syklille ja millaisia uudistumisen siemeniä olisimme valmiita kylvämään tulevaan.

Turvallinen ja luottamuksellinen tila antaa meille mahdollisuuden myös jakaa niitä asioita, mitkä näyttäytyvät meille tärkeinä sillä hetkellä. Jakaminen ja aidosti kohdatuksi tuleminen on tärkeä osa ihmisyyttämme ja vapauttaa monenlaisesta sisäisestä painolastista. Se on kuitenkin täysin vapaaehtoista.  Tärkeintä on pysyä rehellisenä itselleen ja sitä kautta muille.  

Ryhmässä vallitsee aina hyvin erityislaatuinen energia ja sen myötä vaikuttavuus on myös voimallista. 

Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet kaikkien elämäntilanteiden, tunteiden ja ajatusten keskellä

Uudenkuun workshopin vetää Jonna Tähtinen ja Leena Mantere. Leena on 43-vuotias henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja neljän lapsen äiti. “Olen kiinnostunut ihmisyyden monenlaisista puolista ja aidon myötätunnon löytämisestä syvän itsetuntemuksen kautta.”

Hinta: 49€ (sis alv.24%)

Eevin Eat Well - workshop

28.3.2020 Klo 12-15

Ohjaaja: Eevi Teittinen

Pyörivätkö ajatuksesi ruokailun ympärillä ja koetko stressiä syömisestä? Ehkä kamppailet ikuisen positiivisen kehonkuvan kanssa ja kaipaat elämääsi tasapainoista syömistä ilman paineita ja dieettejä?

Tämä workshop on sinulle, joka kaipaat selkeää suuntaa kohti tasapainoisempaa suhtautumista omaan kehoon ja syömiskäyttäytymiseesi. Intuitiivinen, läsnäoleva syöminen saa sinut syömään juuri niitä ruokia, joita kulloinkin tarvitset. Kun tulemme tietoiseksi kehostamme kokonaisuutena, kykenemme löytämään aidon tasapainon myös syömiseen. Teemme valintoja silloin rakkaudesta kehoomme ja hyvinvointiimme, emme siksi että pitäisi. 

Lähestymme tätä paljon myös stressin näkökulmasta, sillä stressillä on todettu olevan valitettavan suuri merkitys myös siihen, miten syömme. Käymme läpi positiivista ruokafilosofiaa, jonka kautta olen itse ymmärtänyt paljon omasta kehostani. Olemme kokonaisuus, eikä syöminen koskaan ole yksi irrallinen asia, vaan mieli on kytköksissä myös tähän. Saat konkreettisia vinkkejä kotiin vietäväksi. Toivotan sinut lempeästi mukaan sallivalle polulle, joka antaa sinulle uusia ajatuksia ja eväitä kohti tasapainoisempaa ja kevyempää arkea! Päivään kuuluu terveellinen ja ravitseva välipala, sekä tee ja kahvi. Tule mukaan inspiroitumaan omasta kehostasi ja ruokailun ihanuudesta.

Hinta: 49€(sis. alv 24%)

TRE Tärinäterapiaa stressinpurkuun - workshop

29.3.2020 Klo 12-15

Ohjaaja: Tiina Miinalainen

Kehon ja mielen hyvinvointi kietoutuvat toisiinsa. Tule mukaan rentoutumaan ja purkamaan kehon jännitystiloja. Opettele helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.

Kurssien tarkoituksena on oppia purkamaan stressiä ja syväjännityksiä sekä antaa valmiuksia käsitellä mm. työstressiä ja arjen kiirettä, kehoa ja mieltä palauttavalla tavalla. TRE = Tension & Stress Releasing Exercises, suomeksi Tärinäterapia on yksinkertainen harjoitusmenetelmä, jolla voit helpottaa stressioireitasi ja edesauttaa kehosi rentoutumista syvistä jännitystiloista sekä edistää rasituksen jälkeistä palautumista.

TRE-harjoitteluun ei liity uskonnollista tai filosofista vivahteita. Tärinä syntyy kuin itsestään alkuliikkeiden jälkeen ja harjoitusmäärien lisääntyessä keho alkaa purkaa stressiä joka kerta helpommin.

Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila, joka sallii Tärinäterapian -stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. Tärinäterapia ei sovellu välittömästi leikkausten jälkeen, epilepsiaa sairastaville tai vaikeista psyykkisistä oireista kärsiville, eikä sen aloittamista suositella raskaana oleville. Diapeetikoita suositellaan ottamaan mukaansa pientä purtavaa sillä tärinäterapia voi vaikuttaa kehoon hieronnan tavoin. Lisätietoja saat kurssin ohjaajalta: miinanainen@gmail.com

Hinta: 59€ (sis. alv 24%)

Miniretriitti

19.4.2020 Klo 12-16

Ohjaajat: Hanna Tähkäaho ja Annajoogaa

Keväinen miniretriitti Elämyspuun olohuoneessa. Kaipaatko pysähtymistä, hiljentymistä ja akkujen lataamista? Omaa aikaa, jonka jälkeen arjen värit näyttävät taas kirkkaammilta.

Tervetuloa Elämyspuun Kalastajankadun harmonisten tilojen rauhaan, jossa miniretriitin pienryhmän energia rakentaa päivästä ainutlaatuisen pysähtymishetken. 

Päivä sisältää mindfulness-tuokion, lempeää joogaa, äänimaljarentoutusta ja herkullisen vegaanivälipalan, joka nautitaan tietoisesti hiljaisuudessa.

Hinta 59€ (sis. alv 24%)

Stressinhalintaa ja läsnäoloa

3.5.2020 Klo 12-15

Ohjaaja: Hanna Tähkäaho

Meneekö arki oravanpyörässä suorittaessa? Koko ajan on kiire ja stressi painaa päälle. Etkö löydä enää keinoja lopettaa jatkuvaa multitaskaamista ja nauttia hetkestä? Kaipaat elämään lisää keveyttä ja iloa jatkuvan stressin ja riittämättömyyden tunteen sijaan. 

Workshopissa lähdemme purkamaan stressiä yhdistämällä mindfulness ja neurotiede. Saat mukaasi käytännöllisiä ja helppoja keinoja hallita ajatteluasi niin, ettet olekaan enää jatkuvassa stressitilassa, vaan sen sijaan opit olemaan läsnä, nauttimaan elämästä ja olemaan samalla jopa tuotteliaampi. Rento päivä sisältää vähän teoriaa ja paljon käytännön lempeitä, mutta tehokkaita harjoitteita.

Ota mukaasi rennot vaatteet ja ehkä villasukat, kaiken muun tarvittavan saat paikan päältä. Päivä sisältää myös pienen välipalan, joka syödään tietoisesti nautiskellen. 

Hinta: 49€ (sis alv.24%)

Olet ihana-äitienpäivän äänimaljarentoutus

10.5.2020 Klo 15-16.30

Ohjaaja: Hanna Tähkäaho

Anna lahjaksi äidille yhteistä aikaa, rentoutumista ja hemmottelua!

Elämyspuun äitienpäivän Olet ihana -tunti sisältää hemmottelevan ja tasapainoittavan äänimaljarentoutuksen ja päättyy yhteiseen hetkeen hyvän kahvin ja maistuvan raakakakun muodossa. Lahja, jota muistellaan varmasti pidempäänkin. Sinä ja äitisi yhteishintaan 30€.

Hinta: 30€/ 2hlö

Metsäelämys

16.5.2020 Klo 10-16

Ohjaajat: Jonna Tähtinen & Eevi Teittineneräopas

Elämyspuun metsäretket on vihdoin täällä!

Asiakkaiden pyynnöstä järjestämme metsään retkiä nyt myös päiväretkinä, yöretkien lisäksi. Metsäretkellä pääset rauhoittumaan ohjatusti ja jättämään upeassa Suomen luonnossa kaikki arkihuolet taatusti taakse.

Ohjatut rentoutumis ja -mielikuvaharjoitukset metsän keskellä palauttavat stressistä ja laskevat verenpainetta. Olemme metsässä luonnon armoilla, joten otathan tämän huomioon varusteissasi.

Päiväretki on turvallinen tapa tutustua luontoon, omaan itseensä ja hypätä hetkeksi pois oravanpyörästä. Päivän luontoretki tarjoaa lukuisia etuja hyvinvoinnillesi!

Hinta: 79€ (sis. alv 24%)

Raha-asiat haltuun!-workshop

30.5.2020 Klo 12-15

Ohjaajat: Jonna Tähtinen ja Mirva Kulmala

Elätkö palkasta palkkaan? Tuntuuko että luottokortti on tapissa koko ajan ja osamaksuja kertyy jatkuvasti lisää? Onko talous pelkkää selviytymistä? Entä kun et kuitenkaan halua näyttää varattomalta?

Raha-asiat vaikuttaa olevan meidän käsissä vaikka oikeasti niitä ohjaa isolta osin myös yhteiskunnan paineet. Ostamme kulisseja koko ajan ympärillemme, ettemme vaikuttaisi siltä että ei olisi varaa. 

Haluaisitko päästä asioista oikeasti niskan päälle? Hallita itse raha-asioitasi, olla oman elämäsi menestyjä? 

Tässä Mirvan ja Jonnan workshopissa saat selkeän suunnitelman talousasioidesi hallintaan. Pääset pureutumaan omiin ajatusmalleihin rahasta ja siihen liittyvistä tabuista, sekä saat selkeät, toimivat mallit kuukausittaiseen raha-asioiden käsittelyyn. Saat workshopista suunnitelman laadintaan ja seurantaan tarvittavat materiaalit. Mirvan löydät instagramista @rahahuoli profiilin takaa, jossa hän auttaa ihmisiä laittamaan talouden kuntoon.

Tämä workshop ei tee sinusta rikasta, mutta jos oikeasti haluat taloutesi sinun käsiin, saat meiltä vinkit ja työkalut sen eteenpäin viemiseksi.

Hinta: 49€

Hinta sisältää budjetointiin tarvittavat materiaalit

Shopping Basket