Workshops

Workshops

TRE Tärinäterapiaa stressinpurkuun - workshop

29.3.2020 Klo 12-15

Ohjaaja: Tiina Miinalainen

Kehon ja mielen hyvinvointi kietoutuvat toisiinsa. Tule mukaan rentoutumaan ja purkamaan kehon jännitystiloja. Opettele helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.

Kurssien tarkoituksena on oppia purkamaan stressiä ja syväjännityksiä sekä antaa valmiuksia käsitellä mm. työstressiä ja arjen kiirettä, kehoa ja mieltä palauttavalla tavalla. TRE = Tension & Stress Releasing Exercises, suomeksi Tärinäterapia on yksinkertainen harjoitusmenetelmä, jolla voit helpottaa stressioireitasi ja edesauttaa kehosi rentoutumista syvistä jännitystiloista sekä edistää rasituksen jälkeistä palautumista.

TRE-harjoitteluun ei liity uskonnollista tai filosofista vivahteita. Tärinä syntyy kuin itsestään alkuliikkeiden jälkeen ja harjoitusmäärien lisääntyessä keho alkaa purkaa stressiä joka kerta helpommin.

Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila, joka sallii Tärinäterapian -stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. Tärinäterapia ei sovellu välittömästi leikkausten jälkeen, epilepsiaa sairastaville tai vaikeista psyykkisistä oireista kärsiville, eikä sen aloittamista suositella raskaana oleville. Diapeetikoita suositellaan ottamaan mukaansa pientä purtavaa sillä tärinäterapia voi vaikuttaa kehoon hieronnan tavoin. Lisätietoja saat kurssin ohjaajalta: miinanainen@gmail.com

Hinta: 59€ (sis. alv 24%)

Pääsiäisen pitkä äänimaljarentoutus

13.4.2020 Klo 17.30-19.00

Ohjaaja: Jonna Tähtinen

Paljon toivotut, pidemmät äänimaljaspesiaalit jatkuvat! Erityispitkä äänimaljarentoutus pääsiäisen viimeisenä pyhänä 13.4. Hinta 20€ 

Jonnan vetämässä erityispitkässä 90 minuutin äänimaljarentoutuksessa pääset virittäytymään takaisin pääsiäispyhien jälkeen syvärentoutuen, hemmottelevien äänimaljojen saattelemana. Nepalilaisten maljojen monitasoiset, rauhoittavat äänet värähtelevät kaikkialla kehossasi saaden triljoonat solusi värähtelemään ja tasapainottumaan. 

Olet lämpimästi tervetullut Elämyspuun rentouttaviin tiloihin itsesi äärelle. Ota mukaasi mukavat vaatteet ja villasukat. Alustat, peitot ja tyynyt saat meiltä.

Hinta: 20€/hlö (sis alv 24%)

Miniretriitti

19.4.2020 Klo 12-16

Ohjaajat: Hanna Tähkäaho ja Annajoogaa

Kaipaatko pysähtymistä, hiljentymistä ja akkujen lataamista? Omaa aikaa, jonka jälkeen arjen värit näyttävät taas kirkkaammilta. Tervetuloa Elämyspuun Kalastajankadun harmonisten tilojen rauhaan, jossa miniretriitin pienryhmän energia rakentaa päivästä ainutlaatuisen pysähtymishetken. Päivä sisältää hemmottelua ja palautusta, mm. tasapainottavaa yin-joogaa tiibetiläisten syvärentouttavien äänimaljojen tehostamana sekä erilaisia mindfulness-harjoitteita, joiden avulla pääset pysähtymään itsesi äärelle.

Päivän aikana tarjoilemme terveellistä välipalaa ja kaikki tarvittavat varusteet. Sinulle riittää, että saavut paikalle rennosti pukeutuneena. Tämä on loistava päivä myös ensikertalaisille tutustua kehon ja mielen huoltoon!

Lämpimästi tervetuloa!
Hanna ja Anna

 

Hinta 59€ (sis. alv 24%)

Stressinhallintaa ja läsnäoloa

3.5.2020 Klo 12-15

Ohjaaja: Hanna Tähkäaho

Meneekö arki oravanpyörässä suorittaessa? Koko ajan on kiire ja stressi painaa päälle. Etkö löydä enää keinoja lopettaa jatkuvaa multitaskaamista ja nauttia hetkestä? Kaipaat elämään lisää keveyttä ja iloa jatkuvan stressin ja riittämättömyyden tunteen sijaan. 

Workshopissa lähdemme purkamaan stressiä yhdistämällä mindfulness ja neurotiede. Saat mukaasi käytännöllisiä ja helppoja keinoja hallita ajatteluasi niin, ettet olekaan enää jatkuvassa stressitilassa, vaan sen sijaan opit olemaan läsnä, nauttimaan elämästä ja olemaan samalla jopa tuotteliaampi. Rento päivä sisältää vähän teoriaa ja paljon käytännön lempeitä, mutta tehokkaita harjoitteita.

Ota mukaasi rennot vaatteet ja ehkä villasukat, kaiken muun tarvittavan saat paikan päältä. Päivä sisältää myös pienen välipalan, joka syödään tietoisesti nautiskellen. 

Hinta: 49€ (sis alv.24%)

Olet ihana-äitienpäivän äänimaljarentoutus

10.5.2020 Klo 15-16.30

Ohjaaja: Hanna Tähkäaho

Anna lahjaksi äidille yhteistä aikaa, rentoutumista ja hemmottelua!

Elämyspuun äitienpäivän Olet ihana -tunti sisältää hemmottelevan ja tasapainoittavan äänimaljarentoutuksen ja päättyy yhteiseen hetkeen hyvän kahvin ja maistuvan raakakakun muodossa. Lahja, jota muistellaan varmasti pidempäänkin. Sinä ja äitisi yhteishintaan 30€.

Hinta: 30€/ 2hlö

Metsäelämys

16.5.2020 Klo 10-16

Ohjaajat: Jonna Tähtinen 

Elämyspuun metsäretket on vihdoin täällä!

Asiakkaiden pyynnöstä järjestämme metsään retkiä nyt myös päiväretkinä, yöretkien lisäksi. Metsäretkellä pääset rauhoittumaan ohjatusti ja jättämään upeassa Suomen luonnossa kaikki arkihuolet taatusti taakse.

Ohjatut rentoutumis ja -mielikuvaharjoitukset metsän keskellä palauttavat stressistä ja laskevat verenpainetta. Olemme metsässä luonnon armoilla, joten otathan tämän huomioon varusteissasi.

Päiväretki on turvallinen tapa tutustua luontoon, omaan itseensä ja hypätä hetkeksi pois oravanpyörästä. Päivän luontoretki tarjoaa lukuisia etuja hyvinvoinnillesi!

Hinta: 79€ (sis. alv 24%)

Raha-asiat haltuun!-workshop

30.5.2020 Klo 12-15

Ohjaajat: Jonna Tähtinen ja Mirva Kulmala

Elätkö palkasta palkkaan? Tuntuuko että luottokortti on tapissa koko ajan ja osamaksuja kertyy jatkuvasti lisää? Onko talous pelkkää selviytymistä? Entä kun et kuitenkaan halua näyttää varattomalta?

Raha-asiat vaikuttaa olevan meidän käsissä vaikka oikeasti niitä ohjaa isolta osin myös yhteiskunnan paineet. Ostamme kulisseja koko ajan ympärillemme, ettemme vaikuttaisi siltä että ei olisi varaa. 

Haluaisitko päästä asioista oikeasti niskan päälle? Hallita itse raha-asioitasi, olla oman elämäsi menestyjä? 

Tässä Mirvan ja Jonnan workshopissa saat selkeän suunnitelman talousasioidesi hallintaan. Pääset pureutumaan omiin ajatusmalleihin rahasta ja siihen liittyvistä tabuista, sekä saat selkeät, toimivat mallit kuukausittaiseen raha-asioiden käsittelyyn. Saat workshopista suunnitelman laadintaan ja seurantaan tarvittavat materiaalit. Mirvan löydät instagramista @rahahuoli profiilin takaa, jossa hän auttaa ihmisiä laittamaan talouden kuntoon.

Tämä workshop ei tee sinusta rikasta, mutta jos oikeasti haluat taloutesi sinun käsiin, saat meiltä vinkit ja työkalut sen eteenpäin viemiseksi.

Hinta: 49€

Hinta sisältää budjetointiin tarvittavat materiaalit

Shopping Basket