Workshopit & Webinaarit

Huomasitko että osa workshopeista toteutetaan nyt webinaareina!

KEVÄT 2020

Miniretriitti

19.4.2020 Klo 12-16

Ohjaajat: Hanna Tähkäaho ja Annajoogaa

Kaipaatko pysähtymistä, hiljentymistä ja akkujen lataamista? Omaa aikaa, jonka jälkeen arjen värit näyttävät taas kirkkaammilta. Tervetuloa Elämyspuun Kalastajankadun harmonisten tilojen rauhaan, jossa miniretriitin pienryhmän energia rakentaa päivästä ainutlaatuisen pysähtymishetken. Päivä sisältää hemmottelua ja palautusta, mm. tasapainottavaa yin-joogaa tiibetiläisten syvärentouttavien äänimaljojen tehostamana sekä erilaisia mindfulness-harjoitteita, joiden avulla pääset pysähtymään itsesi äärelle.

Päivän aikana tarjoilemme terveellistä välipalaa ja kaikki tarvittavat varusteet. Sinulle riittää, että saavut paikalle rennosti pukeutuneena. Tämä on loistava päivä myös ensikertalaisille tutustua kehon ja mielen huoltoon!

Lämpimästi tervetuloa!
Hanna ja Anna

Hinta 59€ (sis. alv 24%) Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Stressinhallintaa ja läsnäoloa - Webinaari

3.5.2020 Klo 15-17

Ohjaaja: Hanna Tähkäaho

Meneekö arki oravanpyörässä suorittaessa? Koko ajan on kiire ja stressi painaa päälle. Etkö löydä enää keinoja lopettaa jatkuvaa multitaskaamista ja nauttia hetkestä? Kaipaat elämään lisää keveyttä ja iloa jatkuvan stressin ja riittämättömyyden tunteen sijaan. 

Webinaarissa lähdemme purkamaan stressiä yhdistämällä mindfulness ja neurotiede. Saat mukaasi käytännöllisiä ja helppoja keinoja hallita ajatteluasi niin, ettet olekaan enää jatkuvassa stressitilassa, vaan sen sijaan opit olemaan läsnä, nauttimaan elämästä ja olemaan samalla jopa tuotteliaampi. Webinaari sisältää vähän teoriaa ja paljon käytännön lempeitä, mutta tehokkaita harjoitteita.

Hinta: 29€ (sis alv.24%)

Raha-asiat haltuun! - Webinaari

24.5.2020 Klo 15-17

Ohjaajat: Jonna Tähtinen ja Mirva Kulmala

Elätkö palkasta palkkaan? Tuntuuko että luottokortti on tapissa koko ajan ja osamaksuja kertyy jatkuvasti lisää? Onko talous pelkkää selviytymistä? Entä kun et kuitenkaan halua näyttää varattomalta?

Raha-asiat vaikuttaa olevan meidän käsissä vaikka oikeasti niitä ohjaa isolta osin myös yhteiskunnan paineet. Ostamme kulisseja koko ajan ympärillemme, ettemme vaikuttaisi siltä että ei olisi varaa. 

Haluaisitko päästä asioista oikeasti niskan päälle? Hallita itse raha-asioitasi, olla oman elämäsi menestyjä? 

Tässä Mirvan ja Jonnan webinaarissa saat selkeän suunnitelman talousasioidesi hallintaan. Pääset pureutumaan omiin ajatusmalleihin rahasta ja siihen liittyvistä tabuista, sekä saat selkeät, toimivat mallit kuukausittaiseen raha-asioiden käsittelyyn. Saat suunnitelman laadintaan ja seurantaan tarvittavat materiaalit. Mirvan löydät instagramista @rahahuoli profiilin takaa, jossa hän auttaa ihmisiä laittamaan talouden kuntoon.

Tämä webinaari ei tee sinusta rikasta, mutta jos oikeasti haluat taloutesi sinun käsiin, saat meiltä vinkit ja työkalut sen eteenpäin viemiseksi.

Hinta: 29€ (Sis 24%alv)

Hinta sisältää budjetointiin tarvittavat materiaalit

KESÄ 2020

TRE Tärinäterapiaa stressinpurkuun - workshop

14.6.2020 Klo 12-15

Ohjaaja: Tiina Miinalainen

Kehon ja mielen hyvinvointi kietoutuvat toisiinsa. Tule mukaan rentoutumaan ja purkamaan kehon jännitystiloja. Opettele helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.

Kurssien tarkoituksena on oppia purkamaan stressiä ja syväjännityksiä sekä antaa valmiuksia käsitellä mm. työstressiä ja arjen kiirettä, kehoa ja mieltä palauttavalla tavalla. TRE = Tension & Stress Releasing Exercises, suomeksi Tärinäterapia on yksinkertainen harjoitusmenetelmä, jolla voit helpottaa stressioireitasi ja edesauttaa kehosi rentoutumista syvistä jännitystiloista sekä edistää rasituksen jälkeistä palautumista.

TRE-harjoitteluun ei liity uskonnollista tai filosofista vivahteita. Tärinä syntyy kuin itsestään alkuliikkeiden jälkeen ja harjoitusmäärien lisääntyessä keho alkaa purkaa stressiä joka kerta helpommin.

Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila, joka sallii Tärinäterapian -stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. Tärinäterapia ei sovellu välittömästi leikkausten jälkeen, epilepsiaa sairastaville tai vaikeista psyykkisistä oireista kärsiville, eikä sen aloittamista suositella raskaana oleville. Diapeetikoita suositellaan ottamaan mukaansa pientä purtavaa sillä tärinäterapia voi vaikuttaa kehoon hieronnan tavoin. Lisätietoja saat kurssin ohjaajalta: miinanainen@gmail.com

Hinta: 59€ (sis. alv 24%) Maksu vasta kun tapahtuma varmistuu.

Pysähdy. Juurru. Kasva. - Aamut

17.7 | 18.7 | 19.7 

Ohjaajat: Jonna Tähtinen & @annajoogaa

Tuntuuko että elämä vain tapahtuu sinulle? Onko omat arjen ohjat hukassa? Tässä valmennuskokonaisuudessa tutkailemme omia arkea määritteleviä käytösmalleja, mistä ne on tulleet ja miten niihin voisi vaikuttaa? Jokaisessa aamussa herättelemme kehoa jollain tavalla Annan ohjauksessa, voit tuoda oman joogamaton, tarvittaessa saat sen myös meiltä.

✅ Menneisyys - Nykyisyys - Tulevaisuus

Ensimmäisellä kerralla pysähdymme katsomaan miten tähän astinen matkamme on vaikuttanut itseemme. Saat tähän erittäin herätteleviä harjoituksia ja pohdintoja. Mitä menneisyysdestä on tuonut mukanaan ja mitä kannattaa matkalaukussa yhä pitää?

Toisella kerralla juurrumme tähän hetkeen. Tässä aamussa siis läsnäoloa sekä erilaisia harjoituksia.

Kolmannella kerralla asetamme suunnan kasvulle. Mitä haluan tulevaisuudelta? Mihin suuntaan haluan kasvaa? Mikä on tärkeintä huomenna, ensi viikolla tai loppuvuonna?

Jokaisella kerralla teemme jonkun kehon avauksen ja ihanan loppurentoutuksen sekä erilaisia harjoituksia.  Saat siis erilaisia tekniikoita arkeen vietäväksi.

Saat nyt tämän kokonaisuuden tarjoushintaan ja koko pakettia suosittelemme, mutta voit myös tulla yksittäiselle kerralle mukaan.

Hinta: 95€ / Viikonloppu TAI 40€ / Kerta (sis. alv 24%) 

Varaa paikkasi alta ja maksu hoituu paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Hyvinvointia sinulle!

Jos haluat ensimmäisenä tietää seuraavista workshopeistamme, tilaa hyvinvointikirjeemme sähköpostiisi jo tänään!

Saat lisäksi paljon vinkkejä arjessa jaksamiseen ja oman hyvinvoinnin lisäämiseen!

Shopping Basket