Yksilövalmennukset

Yksilövalmennus on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat elämääsi selkeyttä, hallinnan tunnetta ja suuntaa ja haluat tähän henkilökohtaista, luottamuksellista tukea.

Valmentaja ei neuvo, vaan auttaa erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinua oivaltamaan olennaisen ja löytämään tarvittavat ratkaisut itse. Erilaisilla harjoituksilla ja tehtävillä saat rakennettua tulevaisuutta selkeämmäksi.

Valmennusta voi hyödyntää monipuolisesti. Sitä voi hyödyntää esimerkiksi minäkuvan parantamiseen, ihmissuhteiden kehittämiseen, vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Valmennuksen avulla voidaan käsitellä myös erilaisia muutostilanteita, niihin liittyviä kysymyksiä sekä opetella päästämään irti menneestä tai löytämään mielenrauhaa elämääsi.

Valmennus sopii hyvin myös silloin, kun haluat oppia elämään onnellisemmin, kehittää intuitiotasi ja löytää elämälle merkityksellisyyttä. Myös työ- tai uravalmennuksesta voi löytää suuntaa.

Valmennus voi tapahtua joko puhelimitse tai henkilökohtaisilla tapaamisilla Elämyspuun tiloissa. Alta näet valmentajamme sekä lisätiedot. Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella, niin jutellaan lisää.

Jonna Tähtinen

mielen hyvinvoinnin valmentaja

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ei ole ollut minulle mitenkään itsestäänselvyys aina, vaan olen itsekin rakentanut sen pala kerrallaan. Mutta hyvinvointi on mahdollista jokaiselle, kaikki lähtee sinusta. Mielen hyvinvoinnin valmentajana olen sinua varten ja valmennan sinua itseäsi ja sinun tarkoitusta varten. Minä kuuntelen ja kohtaan sinut, että sinä alkaisit elämään elämääsi täysillä, olisit oma itsesi ja saavuttaisit haluamasi.  Jos tuntuu että voit jotenkin huonosti, suoritat elämääsi tai kaipaat tukea elämänmuutokseen, ota yhteyttä.

Minun valmennuksessa opit kuuntelemaan itseäsi ja luottamaan sisäiseen ääneesi. Saat rohkeutta tehdä omannäköisiä päätöksiä ja rakentamaan omat rajasi. Löydät myös keinoja tasapainottaa mieltäsi ja voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Jonna +358 45 3496481

jonna@elamyspuu.fi

Hanna Tähkäaho

muutos- ja uravalmentaja

Omien vahvuuksien ja oman ainutlaatuisuuden hyödyntäminen on mielestäni avain nykyajan jatkuvan muutoksen ympäristössä menestymiseen ja onnistumiseen. Tätä kautta elämäämme löytyy merkitys ja ilo. Yksilövalmennuksissa fokukseni on paitsi uravalmennus oman työpolun eri vaiheissa, myös jaksamisen ja hyvinvoinnin varmistaminen oman elämän muissa isoissa käänteissä.

Kun kaipaat tukea elämän muutostilanteisiin, olivat ne sitten esimerkiksi siirtyminen opiskeluelämästä työelämään, sinkkuelämästä vanhemmaksi, vaikkapa työssä esimiesasemaan tai muuten suureen muutokseen tai vaikkapa työelämästä eläkkeelle, autan sinua eteenpäin polullasi.
 
Hanna +358 50 4136599
 

hanna@elamyspuu.fi

Hinnasto

Yksilövalmennukset 120€/60 min

4 kerran valmennuspaketti 390€

 

Hinnat sisältävät alv 24%