Yrityksille

Kaipaako organisaatiosi hyvinvointia ja tuloksia, iloa ja menestystä?

Elämykselliset valmennuksemme tukevat sekä työntekijöiden hyvinvointia että liiketoimintatavoitteiden saavuttamista. Kysytyimpiä valmennuksia juuri nyt ovat workshopit, joissa keskitytään tiimityön parantamiseen, esimiestaitojen kehittämiseen ja tunneilmapiirin parantamiseen. Parhaiten mitattavia  tuloksia saadaan pidemmillä coachingprosesseilla. Organisaatiotasi saattaa toisaalta jossain tilanteessa parhaiten herättää myös yksi valmentava luento.

Elämyspuun inspiroivat tilat Turussa Kalastajankadulla mahdollistavat oivallusten syntymisen arjesta poikkeavassa ympäristössä. Valmentajatiimimme on toki käytettävissä haluamassasi paikassa ympäri Suomen vaikka osana suunnittelupäiviä. Räätälöimme toiveidesi mukaisen päivän vaikka keskelle luontoa.

Yritystapahtumat

Yrityspäivä metsässä

Suosittelemme yrityksiä rohkeasti kokeilemaan koulutus tai hyvinvointitapahtumaa metsässä. Metsässä verenpaine ja pulssi tasoittuvat ja stressihormonin eritys vähenee tutkitusti. Keskittyminen on luonnon äärellä parempaa ja tästä ei puitteet voi parantua.
Metsän vaikutuksia on tutkittu myös mittaamalla, miten aivot reagoi stressiärsykkeisiin, jo parikymmentä minuuttia metsässä laskee verenpainetta ja vain viisi minuuttia riittää kohentamaan mielialaa.

Inspiroiva, tiimihenkeä nostattava ja stressiä laskeva päivä metsässä, kansallispuistossa lähellä sinua. Räätälöimme tavoitteidenne mukaisen ohjelman kuitenkin niin, että pääosassa on yhteinen aika luonnossa retkeillen. Pakettiimme sisältyvät ruuat, juomat ja muut sovitut käytännön järjestelyt, eli teille riittää, kun saavutte paikalle sovitusti. Päivä, jonka tulokset jäävät taatusti elämään arkeenne!

Hyvinvointipäivä

Tämä hyvinvointipäivä tarjoaa teille elämykselliset puitteet parantaa tiimihenkeä ja lisätä henkilöstön hyvinvointia. Päivän tavoite on löytää iloa ja jaksamista arkeen. Räätälöimme ohjelman toiveidenne mukaisesti ja huolehdimme myös tarjoiluista, eli teille riittää, että saavutte paikalle sovitusti.

Esimerkki päivän kulusta:

9:00 Aamukahvit ja tervetuloa

9:30 Luento sovitusta aiheesta, esimerkiksi stressinhallinta, palautuminen tai kokonaisvaltainen hyvinvointi

11:00 Valmennus luennon aiheesta, joka saa aiheen jalkautumaan käytännössä arkeenne

12:00 Ravitseva ja terveellinen lounas

13:00 Kevyt ulkoilu/jooga/kehonhuoltotuokio tai muu toivomanne aktiviteetti

14:30 Iltapäiväkahvi

15:00 Sykettä tasaava ja verenpainetta laskeva äänimaljarentoutus tai muu tiimin yhteinen rentoutustuokio

16:00 Päivän päätös

Päivän voi järjestää joko inspiroivissa tiloissamme Kalastajankadulla Turussa (max 20 henkilöä) tai haluamassanne muussa tilassa. Valmennustiimimme liikkuu sovitusti ympäri Suomea!

Hyvinvointipäivä

Valmennuspäivä

Valmennuspäivä auttaa näkemään päivittäisen työn uudesta näkökulmasta ja löytämään tiiminä ratkaisuja haasteisiinne. Räätälöimme ohjelman tavoitteidenne mukaisesti ja huolehdimme myös tarjoiluista, eli teille riittää, että saavutte paikalle sovitusti. Aiheena voi olla esimerkiksi:

Tiimityötaidot: Miten tunnistaa ja hyödyntää ihmisten erilaisuudet, palautteen anto, yhteiset toimintatavat ja tavoitteet.

Tunneilmapiiri ja vuorovaikutustaidot: Miten rakentaa onnistumisen ja menestymisen ilmapiiri ja kulttuuri ja miten jokainen pystyy sitä ylläpitämään arjessa.

Asiakkaan kohtaaminen: Miten valmistautua kohtaamisiin ja rakentaa jokainen vuorovaikutustilanne niin, että se johtaa tuloksiin.

Esimerkki päivän kulusta:

9:00 Aamukahvit ja tervetuloa

9:30 Luento sovitusta aiheesta

11:00 Valmennus luennon aiheesta, joka saa aiheen jalkautumaan käytännössä arkeenne

12:00 Ravitseva ja terveellinen lounas

13:00 Kevyt ulkoilu/jooga/kehonhuoltotuokio tai muu sovittu tauko-ohjelma

13:30 Valmennuksen viimeistelevä, tiimin aktivoiva yhteenveto

14:30 Iltapäiväkahvi

15:00 Sykettä tasaava ja verenpainetta laskeva äänimaljarentoutus tai muu tiimin yhteinen rentoutustuokio

16:00 Päivän päätös  

Päivän voi järjestää joko inspiroivissa tiloissamme Kalastajankadulla Turussa (max 20 henkilöä) tai haluamassanne muussa tilassa. Valmennustiimimme liikkuu sovitusti ympäri Suomea! 

Valmennuspäivä

Puolen päivän workshopit

Kaikki koko päivän workshopit ovat tarvittaessa räätälöitävissä 3-4 tunnin kokonaisuuksiksi. Tällöin päivä sisältää yleensä joko kevyen aamupalan tai iltapäivällä välipalan. Workshopin järjestämme toivomustenne mukaan joko Kalastajankadun tiloissamme Turussa tai muussa toivomassanne lokaatiossa.

Räätälöimme toivomanne teeman mukaisesti päivän sisällön. Esimerkiksi alkuun voimme pysähtyä eri tekniikoiden avulla vastaanottamaan päivän teeman. Voimme jatkaa interaktiivisella luento-osuudella, joka syventää päivän aiheeseen. Sen jälkeen voimme valmennuksellisin keinoin viedä haluttuja päämääriä käytäntöön.  Aiheina voivat olla esimerkiksi vuorovaikutustaidot, stressinhallinta työympäristössä, yhteiset toimintatavat, tiimityötaidot tai vaikka kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Kalastajankadun tilamme on oivallinen irtiotto totutusta työympäristöstä. Harmonisissa tiloissamme voidaan jakaa porukka vaikka kahteen pienempään tiimiin tekemään ryhmätöitä.

Laita viestiä niin mietitään teille sopiva paketti ja workshopin sisältö.

Luennot

Luennot ovat hyvä keino nostaa esiin herätteleviä puheenaiheita, motivoida ja käynnistää toivottuja muutoksia. 

Kaikki valmentajamme ovat kiitettyjä puhujia, jotka saavat yleisön innostumaan ja tempautumaan mukaan. Oli kyseessä pienryhmätilaisuus henkilökunnalle, asiakkaille tai muulle sidosryhmälle tai suurempi luento, puhujamme varmistavat tilaisuuden mieleenpainuvuuden interaktiivisuudella ja intensiivisellä tunnelmalla. Räätälöimme luennon aina tavoitteidesi mukaan.

Hanna Tähkäaho
hanna@elämyspuu.fi
Työyhteisö -ja esimiestaidot
Yhteishenki ja tiimityö
Stressinhallinta ja resilienssi
Energia -ja arvojohtaminen
Asenne ja motivaatio

Eevi Teittinen
eevi@elämyspuu.fi
Liikunta ja ravitsemus
Kokonaisvaltainen hyvinvointi
Motivaatio
Palautuminen

Jonna Tähtinen
jonna@elämyspuu.fi
Mielen hyvinvointi
Kokonaisvaltainen hyvinvointi
Itseluottamus ja rohkeus
Häpeä ja haavoittuvuus
Oman potentiaalin kasvattaminen

Valmennuspäivä

Kahden tunnin aamiais- tai iltapäivätapahtumat

Morning Fresh -kokonaisuutemme on erilainen tapa aloittaa vaikkapa suunnittelupäivä -tai miksei ihan perustiistai! Terveellisen aamupalan ja energisoivien fysiikkaa ja ajattelua herättelevien harjoitusten jälkeen päivä käynnistyy taatusti tehokkaasti. Suunnittelemme yksityiskohdat teidän päivän ohjelmaanne sopivaksi kokonaisuudeksi. Soveltuu sekä yksittäiseksi aktiviteetiksi että esimerkiksi tiimin kerran kuukaudessa toistuvaksi tiimihenkeä ja hyvinvointia rakentavaksi rutiiniksi. Tapahtuman järjestämme toivomustenne mukaan joko Kalastajankadun tiloissamme Turussa tai muussa toivomassanne lokaatiossa.

Relax and Recharge -kokonaisuutemme toimii erinomaisesti esimerkiksi kokouspäivän sulkevana ohjelmana. Eri tekniikoita (esim. mindfulness, mielikuvaharjoitteet, jooga, äänimaljarentoutus) käyttäen laskemme päivän sykkeet ja nostamme levollisuuden ja rentouden kautta onnistumisen ja menestyksen fiiliksen koko tiimin yhteiseksi voimavaraksi. Tästä on hyvä jatkaa joko yhteiseen illanviettoon tai kukin omalle taholleen. Soveltuu sekä yksittäiseksi aktiviteetiksi että esimerkiksi tiimin kerran kuukaudessa toistuvaksi tiimihenkeä ja hyvinvointia rakentavaksi rutiiniksi. Tapahtuman järjestämme toivomustenne mukaan joko Kalastajankadun tiloissamme Turussa tai muussa toivomassanne lokaatiossa.  

Hyvinvointipäivä

Shopping Basket